Τοπικά

Εστία μόλυνσης τα κλαδέματα και τα παλιά αντικείμενα σε κάδους της Ν. Αγχίαλου

Ερώτηση στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου κατέθεσε ο δημοτικός σύμβουλος Θεολόγος Διαμαντένιας αναφορικά με την περισυλλογή σκουπιδιών και αντικειμένων γύρω από τους κάδους στην περιοχή της Νέας Αγχιάλου. Ο δημοτικός σύμβουλος τονίζει ότι η περισυλλογή γίνεται μόνο κάθε Τετάρτη και ζητά την αντιμετώπιση του προβλήματος καθώς, πέρα από τον κίνδυνο πυρκαγιάς, αποτελούν και εστία μόλυνσης.

Η ερώτηση του κ. Διαμαντένια:
«Στην Νέα Αγχίαλο και σε άλλες Δημοτικές Ενότητες παρατηρούνται γύρω από τους κάδους σωροί από κλαδέματα κήπων και πολλές φορές παλιά έπιπλα , στρώματα , συσκευές που παραμένουν για πολλές μέρες ή και μήνες χωρίς να συλλέγονται. Πέρα από την αισθητική πλευρά, το κίνδυνο πυρκαγιάς , γίνονται και εστία μόλυνσης .
Στη Νέα Αγχίαλο καθημερινά υπήρχε GCB για την περισυλλογή των παραπάνω αναφερθέντων.
Με τον Καλλικράτη η περισυλλογή άρχισε να καθυστερεί και επί της τωρινής Δημοτικής Αρχής στη Νέα Αγχίαλο γίνεται ΜΟΝΟ κάθε Τετάρτη ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες που ο πληθυσμός σχεδόν διπλασιάζεται.
Επειδή οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των πολιτών είναι πλέον έντονες και καθημερινές , πως σκέφτεται η Δημοτική Αρχή να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ;
Ένας Δήμος με εκατομμύρια ευρώ πλεόνασμα (όπως διαλαλεί η Δημοτική Αρχή) πως αποδέχεται αυτή την κατάσταση;»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το