Ροή

Αισιοδοξία στη Νίκη για Ακασού “Θ”

Αισιοδοξία επικρατεί στη Νίκη για θετική απάντηση του Ακασού, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για τους Γεωργίου και Δαδάκο. Σειρά επαφών με τοπικούς θα πραγματοποιήσει εντός της εβδομάδας ο Θ. Τζήμας. Η πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοικούσας Επιτροπής θα γίνει σήμερα στα καινούργια γραφεία.

Αισιόδοξοι εμφανίζονται στη Νίκη για την έκβαση της υπόθεσης του Ζαν Ακασού. Οι «κυανόλευκοι» έχουν καταθέσει καλή πρόταση στον Ιβοριανό μέσο και πιστεύουν ότι θα απαντήσει θετικά, κάτι που μπορεί να γίνει ακόμη και σήμερα.
Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής είχε επισκεφθεί τον Βόλο πριν μερικές ημέρες, όταν έγινε και η πρώτη συνάντηση. Εκεί οι “κυανόλευκοι” εξέφρασαν την επιθυμία να τον επανεντάξουν στις τάξεις τους κι εκείνος εμφανίστηκε θετικός σ’ αυτό το ενδεχόμενο.
Στο διάστημα που μεσολάβησε οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε ανοικτή γραμμή. Οι διοικούντες κατέθεσαν πρόταση, που είναι αρκετά δελεαστική με βάση τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής και ο Ακασού αναμένεται να απαντήσει άμεσα.
Αν όλα πάνε καλά, τότε ο έγχρωμος μέσος θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες από τη Διοικούσα Επιτροπή. Αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, θα πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, αφού ο Ζαν Ακασού ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της “χρυσής ομάδας” που ανέβηκε στη Σούπερ Λιγκ το 2014 και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους τόσο για το πάθος του στον αγωνιστικό χώρο, όσο και για τον άψογο χαρακτήρα του.
Ο Ακασού, που τον Νοέμβριο θα συμπληρώσει τα 31 του χρόνια, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Σταντ Ντ’ Αμπιτζάν της πατρίδας του για να ακολουθήσουν στη συνέχεια η Μουανγκτόνγκ Γιουνάιτεντ και η Τέρο Σασάνα στην Ταϊλάνδη. Το 2010 βρέθηκε στην Ουγγαρία όπου για δύο χρόνια ήταν παίκτης της φημισμένης Χόνβεντ (49 συμμετοχές με δύο γκολ), για να ακολουθήσει ένα ακόμη έτος στην επίσης ουγγρική Πέσκι (24 συμμετοχές). Το 2013 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Νίκης με την οποία έπαιξε 29 φορές και σημείωσε ένα τέρμα, ενώ στη συνέχεια ενίσχυσε πρώτα τον Απόλλωνα Καλαμαριάς (15 συμμετοχές, ένα γκολ) και μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας (12 συμμετοχές).
Με τον Ακασού ο Λεωνίδας Μπίλης θωρακίζει τον άξονα του κέντρου, ενώ μπορεί να καλύψει και όλες τις θέσεις της άμυνας, όπως τον είχε χρησιμοποιήσει πριν δύο χρόνια ο Αλέκος Βοσνιάδης.
Από κει και πέρα υπάρχει ενδιαφέρον για δύο ποδοσφαιριστές του Πιερικού. Ο ένας είναι ο Χαράλαμπος Γεωργίου, που είναι 30 ετών και παίζει ως εξτρέμ, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ηρακλή και Τύρναβο κάνοντας συνολικά 180 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 27 τέρματα.
Ο άλλος είναι ο 18χρονος Βαγγέλης Δαδάκος, γιος του Βασίλη Δαδάκου, που μεσουράνησε τη δεκαετία του ΄80 με τα χρώματα του Πιερικού έχοντας αγωνιστεί με επιτυχία στον Ολυμπιακό Β. και τη Νίκη. Θεωρείται ταλαντούχος επιθετικός που ξεκίνησε από τον Βατανιακό έχοντας 19 συμμετοχές και ένα γκολ, επίδοση που επανέλαβε και πέρσι με τους “μελανόλευκους”.
Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν και από την εξέλιξη που θα έχει η υπόθεση των Χρήστου Ελευθεριάδη και Φίλιππου Σκοπελίτη. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι θετικοί να συνεχίσουν στη βολιώτικη ομάδα, αλλά θέλουν πρώτα να εξαντλήσουν τα περιθώρια να παίξουν στη Football League. Η Διοικούσα Επιτροπή αναμένεται να έχει μια ακόμη επαφή με τους δύο παίκτες μέσα στην εβδομάδα, αφού θέλει να ξεκαθαρίσει το θέμα το συντομότερο δυνατόν, προκειμένου και η τεχνική ηγεσία να ξέρει ποιους να υπολογίζει για τη νέα περίοδο.

Επαφές με τοπικούς  φορείς αρχίζει ο Τζήμας
Σειρά επαφών με πολικούς άρχοντες και προσωπικότητες του Βόλου αρχίζει από αύριο Τρίτη ο Θανάσης Τζήμας. Πρόκειται για συναντήσεις γνωριμίας, καθώς ο κ. Τζήμας πρώτη φορά εγκαθίσταται στην πόλη μας, όπου θα τους αναλύσει το πενταετές πλάνο που έχει στο μυαλό του, ενώ θα γίνει και ανταλλαγή απόψεων.
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοικούσας Επιτροπής στα καινούργια γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος που βρίσκονται στην οδό Αργοναυτών. Η συνεδρίαση θα αρχίσει στις 20.00 και αρχικά θα ανατεθούν οι αρμοδιότητες που θα έχει το κάθε μέλος της, ώστε οι ενέργειες να γίνονται μεθοδικά και συντονισμένα.
Ασφαλώς πρόεδρος θα είναι ο Θανάσης Τζήμας, ο οποίος θα μιλήσει στα υπόλοιπα μέλη για την πορεία που έχουν τα ζητήματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μάλιστα αναμένεται να τους ενημερώσει και σχετικά με τα πλάνα του για την κατασκευή νέου γηπέδου. Όπως αποκάλυψε η “Θ”, την περασμένη εβδομάδα ένα μεγάλο στέλεχος ξένης τράπεζας επισκέφθηκε το “Π. Μαγουλάς” και είδε τις εγκαταστάσεις του αλλά και τον χώρο του ΟΣΕ. Σκοπός της επίσκεψής του ήταν να διαπιστώσει αν μπορούν τα συγκεκριμένα έργα να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα, που λειτουργεί η τράπεζα στην οποία εργάζεται.
Αμέσως μετά τη συνεδρίαση ο κ. Τζήμας θα παραθέσει δείπνο στους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Ο Π. Ντοκούζης  για πάντα στις καρδιές όλων
Πέρασαν 19 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα, που έφυγε από τη ζωή πρόωρα ο Παναγιώτης Ντοκούζης πέφτοντας θύμα τροχαίου δυστυχήματος. Στον τόπο του δυστυχήματος επί 19 χρόνια τα μέλη του “Blue Club”-Θύρα 3 δίνουν ραντεβού και τιμούν τη μνήμη του αδικοχαμένου συντρόφου της. Αυτό έγινε και φέτος, όπου μάλιστα έδωσε το “παρών” και ο Θανάσης Τζήμας. Η κίνηση αυτή είχε φυσικά τον συμβολισμό της, καθώς ο νέος ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος ήθελε να δείξει πως όλη η Νίκη πρέπει να μείνει ενωμένη.

Για δεύτερη χρονιά συνεργάζονται Νίκη και Άξιον Εστί
Για δεύτερη χρονιά ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου συνεχίζει τη συνεργασία του με το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών “Άξιον Εστί” που αφορά αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα τα έτη 2005-2011.
Μέσω του προγράμματος αυτού, δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά της δωρεάν απασχόλησης σε οποιοδήποτε άθλημα επιθυμούν στο σύλλογο για όλη την αγωνιστική περίοδο 2016-2017. Στο πλαίσιο αυτό ο Γ.Σ. Νίκη Βόλου δέχεται νέες εγγραφές για τις παραπάνω ηλικίες όπως και τους ήδη εγγεγραμμένους αθλητές.
Για αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο του συλλόγου 2421060320, καθώς και στα τηλέφωνα του «Άξιον Εστί» 2421027767 (κ. Κατερίνα) και 6973640286 (κ. Χρήστος Τζιουμάκης).

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Καταδίκη στην Ελλάδα για απάνθρωπη μεταχείριση σε ασυνόδευτα ανήλικα

Ελλάδα, Ισπανία και η Ουγγαρία βρίσκονται αντιμέτωπες με καταδίκες για πλημμελή προστασία ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων…

24 Ιανουαρίου 2024

633.506 ευρώ σε 147 δικαιούχους στην Περιφέρεια Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού 2023

Το πλαίσιο της κρατικής αρωγής ενεργοποιήθηκε άμεσα στις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του…

24 Ιανουαρίου 2024

Οπαδική βία: 4 αλλαγές προβλέπει το νομοσχέδιο Βρούτση – Οι κάμερες, τα εισιτήρια και η… «Εργάνη»

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, παρουσίασε σήμερα τις αλλαγές που φέρνει το νέο σχέδιο…

24 Ιανουαρίου 2024

Αναταράξεις

Αναταράξεις προκάλεσε η τροπολογία που εισήγαγε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως στο νομοσχέδιο για την…

24 Ιανουαρίου 2024

Ψήφος

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει για την επιστολική ψήφο μεταξύ της κυβέρνησης, των κομμάτων της αντιπολίτευσης,…

24 Ιανουαρίου 2024

Εισήγηση Αλ.Μεϊκόπουλου επί του νομοσχεδίου κατά της βίας στα γήπεδα

Ως Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Βουλευτής Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος ανέλαβε καθήκοντα Εισηγητή από την…

24 Ιανουαρίου 2024