Τοπικά

Ερώτηση Βελόπουλου για τις φυλακές

Την μετεγκατάσταση του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου, εκτός του αστικού ιστού της πόλης , ζητά η Ελληνική Λύση. Όπως αναφέρει σε ερώτησή του ο Κ. Βελόπουλος:

Χρόνια, τώρα, διεκδικεί η πόλη του Βόλου, όπως μας ενημέρωσαν κάτοικοι της πόλης, μετά από επικοινωνία τους μαζί μας, τη μετεγκατάσταση του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου («ΕΚΚΝ») ,σε άλλη περιοχή της Μαγνησίας. Σύμφωνα με τους ως άνω, στο δρόμο Βόλου-Φαρσάλων, δεξιά, μετά τον κόμβο της εθνικής οδού, ένα τοιχίο που υψώνεται, στο ξαφνικά, μέσα στο πουθενά, είναι το απομεινάρι της έναρξης κατασκευής σωφρονιστικού καταστήματος πριν πολλά χρόνια, στο πλαίσιο μιας παλαιότερης απόπειρας μετεγκατάστασης του «ΕΚΚΝ» Βόλου.Το αίτημα των κατοίκων της πόλης για μετεγκατάσταση του «ΕΚΚΝ», εκτός αστικού ιστού έχει πλέον ωριμάσει, όπως υποστηρίζουν οι ως άνω και  ζητούν να  κατασκευαστεί νέο, σύγχρονο σωφρονιστικό κατάστημα στην περιοχή των Μικροθηβών, πολύ κοντά στο άλλο της Κασσαβέτειας.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, ερωτώνται οι Υπουργοί:

Προτίθεσθε να λάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, κατά το μερίδιο ευθύνης που σας αναλογεί, προκειμένου να δρομολογηθεί η μετεγκατάσταση του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Βόλου, εκτός αστικού ιστού της πόλης του Βόλου ;

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το