Τοπικά

Ερώτηση Βελόπουλου για την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών στον υπουργό Εθνικής Άμυνας

Eρώτηση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ζητώντας ενημέρωση για τη μεταφορά της 32ης Ταξιαρχίας πεζοναυτών και αν έχουν σταματήσει οι ενέργειες για την απομάκρυνσή της από τον Βόλο.

Η ερώτηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

“Είναι γνωστό ότι λίγους μήνες πριν τις Ευρωεκλογές αλλά και αργότερα μέχρι τις εκλογές της 7-7-19 ο προηγούμενος Υπουργός Άμυνας κ. Αποστολάκης είχε δρομολογήσει την απομάκρυνση της 32ης Ταξιαρχίας πεζοναυτών από το στρατόπεδο Γεωργούλα που εδρεύει επί χρόνια στην Νέα Ιωνία Βόλου και την μεταφορά της στον Αυλώνα και τον Σκαραμαγκά.

Η λανθασμένη αυτή επιλογή θα είχε σαν συνέπεια το διαμελισμό της Ταξιαρχίας και έτσι την μείωση της επιτελικής της δραστηριότητας.
Επιπλέον θα έφερνε χωρίς λόγο, οικονομικές επιπτώσεις στην οικονομία της περιοχής και για τον λόγο αυτό είχε αντιδράσει έντονα η τοπική κοινωνία της πόλης του Βόλου.
Υπήρξαν μάλιστα και προεκλογικές δεσμεύσεις από τους υποψήφιους Βουλευτές σας ότι αν εκλεγούν και σχηματίσει Κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, θα σταματήσουν την δρομολόγηση του διαμελισμού και της μεταφορά της 32 Ταξιαρχίας.

ΕΡΩΤΑΣΘΕ
Θα σταματήσετε τον διαμελισμό της 32 Ταξιαρχίας;
Θα σταματήσετε τις ενέργειες για την μεταφορά της από το στρατόπεδο Γεωργούλα της Νέας Ιωνίας Βόλου;”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το