Τοπικά

Εργαζόμενοι στον Δήμο Βόλου: Περάσαμε πέντε χρόνια με απειλές, προσβολές, αγωγές, τραμπουκισμούς και εκβιασμούς

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ  μετά από αίτημά τους, συναντήθηκε με τους υποψηφίους Δημάρχους για τον Δήμο Βόλο:  Ιάσονα Αποστολάκη,  Νάνσυ Καπούλα και Παπαδούλη Αποστόλη.
Στη συζήτηση που έγινε ο σύλλογος έβαλε τα πιο σημαντικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως τα θέματα υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων, τις άπειρες μετακινήσεις και διώξεις που μόνο εκδικητικούς λόγους εξυπηρετούν, τις ιδιωτικοποιήσεις που προχώρησε ο Δήμος Βόλου (όπως στον ηλεκτροφωτισμό), την πάγια θέση του συλλόγου μας για μόνιμες θέσεις εργασίας, την εκπαίδευση – κατάρτιση του προσωπικού, την επαναφορά των προνηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς και την καταβολή των δώρων με πρωτόδικες δικαστικές αποφάσεις (και όχι την αναβολή τους και την εξάντληση όλων των ένδικων μέσων όπως κάνει η σημερινή δημοτική αρχή Μπέου), και νέους οργανισμούς εσωτερικής λειτουργίας που θα εξυπηρετούν τους δημότες και όχι τους Δημάρχους.

“Επίσης ζητάμε την δημοκρατία, την αξιοκρατία και την κανονικότητα σε αυτή την πόλη μετά τα 5 χρόνια που περάσαμε με απειλές, προσβολές, τραμπουκισμούς και εκβιασμούς. Όταν μας έλεγε ο απερχόμενος Δήμαρχος ότι είμαστε “τεμπέληδες” ότι “θα φτύσουμε το γάλα της μάνας μας” και δεν δεχθηκε τον σύλλογο να συζητήσει κανένα απο τα προβλήματα μας. Αντιθέτως μας έβριζε, μας έκανε αγωγές και μας …μετακινούσε.
Ολοι οι παραπάνω υποψήφιοι συμφώνησαν στα θέματα που έθεσε ο σύλλογός μας , υποσχέθηκαν ότι θα βοηθήσουν σ΄όλα τα παραπάνω προβλήματα και θα είναι κοντά μας, καθώς και ότι θα είναι ανοιχτή η πόρτα στους εργαζόμενους για οτιδήποτε θέμα προκύψει”.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το