Τοπικά

Εργαζόμενοι ΙΚΑ Βόλου: Πρόβλημα λειτουργίας του Υποκαταστήματος από την πλημμελή παρουσία του Διευθυντή

«Καμπανάκι» για τη λειτουργία του Υποκαταστήματος ΕΦΚΑ στον Βόλο κρούουν οι εργαζόμενοι ΙΚΑ- ΕΤΑΜ υποστηρίζοντας ότι το πρόβλημα οφείλεται στην πλημμελή παρουσία του Διευθυντή. Ειδικότερα, το προεδρείο του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Μαγνησίας είχε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου συνάντηση με τον υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη καθώς και τον Διοικητή ΕΦΚΑ Χρήστο Χάλαρη, συνοδευόμενο από τη βουλευτή Μαγνησίας Ζέττα Μακρή, η οποία κανόνισε τις συναντήσεις.
Στις ανωτέρω επαφές το προεδρείο ενημέρωσε τόσο τον Υπουργό όσο και τον Διοικητή για τις κτηριακές υποδομές οι οποίες είναι στην κυριότητα της Υπηρεσίας και οι οποίες μπορούν να καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος των αναγκών στέγασης του ΕΦΚΑ στην περιοχή μας. Επίσης ανέδειξε τα λειτουργικά προβλήματα της Υπηρεσίας στο Νομό μας με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι εργαζόμενοι αλλά και αυτά που προκύπτουν ή θα προκύψουν από την υλοποίηση του οργανογράμματος.

Το προεδρείο αναφέρθηκε στην ανάγκη επαρκούς στελέχωσης των Περιφερειακών Ελεγκτικών Κέντρων Ασφάλισης, καθώς και στην έλλειψη εκπαίδευσης των υπαλλήλων του ενοποιημένου πλέον οργανισμού, οι οποίοι θα κληθούν να εξυπηρετήσουν τους ασφαλισμένους όλων των εντασσόμενων Ταμείων συμπεριλαμβανομένου του ΟΓΑ.
Τέλος η αντιπροσωπεία τόνισε το πρόβλημα που έχει προκύψει στη λειτουργία του Υποκαταστήματος Βόλου από την πλημμελή παρουσία του Διευθυντή εξαιτίας των παράλληλων καθηκόντων του σε Περιφερειακή Υπηρεσία Συντονισμού και Υποστήριξης και Τοπικό Κατάστημα Τρικάλων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το