Ελλάδα

Εργαζόμενοι Mega: Δεν υπάρχει καμία ανοχή – Ενα χρόνο είμαστε όμηροι

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι εργαζόμενοι του Mega, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχουν άλλη υπομονή και παραμένουν «όμηροι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι εργαζόμενοι του MEGA παραμένουν επί εννέα μήνες απλήρωτοι και επί έναν ολόκληρο χρόνο όμηροι των μετόχων, των τραπεζών και της κυβέρνησης.

Όλες οι υποσχέσεις παρέμειναν ανεκπλήρωτες και όλες οι δημόσιες δεσμεύσεις έπεσαν στο κενό, ενώ εκατοντάδες οικογένειες έχουν πέσει θύματα κοροϊδίας και πάσης φύσεως σκοπιμοτήτων, κατά παράβαση κάθε έννοιας ηθικής και νομιμότητας.

Εδώ και ένα μήνα, παρά την εξαθλίωση που βιώνουν, οι εργαζόμενοι του MEGA εξαντλούν κάθε όριο αντοχής και ανοχής, εν αναμονή του αποτελέσματος της προσπάθειας για εκπόνηση σχεδίου βιωσιμότητας (business plan) από αρμόδια εταιρεία, η οποία εμφανίζεται ως εντεταλμένη των τραπεζών και τελεί σε συνεννόηση με τους μετόχους.

Ενημερώνουμε μετόχους και τράπεζες, ότι δεν υπάρχει πλέον καμία ανοχή και καμία αντοχή. Αναμένουμε άμεσα απαντήσεις για την εξόφληση του επιδόματος του Πάσχα και για την σταδιακή εξομάλυνση της μισθοδοσίας, σε συνδυασμό με διευθέτηση των οφειλών που εκκρεμούν προς το σύνολο των εργαζομένων.

Απευθύνουμε κοινή προειδοποίηση προς πάσα κατεύθυνση, ότι τυχόν μεθοδεύσεις για περικοπές μισθών ή θέσεων εργασίας την επομένη της διαμόρφωσης του σχεδίου βιωσιμότητας (business plan) θα βρουν ενωμένους τους εργαζομένους του MEGΑ και όλες τις Ενώσεις.

Οι δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί εργαζόμενοι του MEGA».

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το