Τοπικά

Εργατικό Κέντρο Βόλου: Κυνισμός και κοροϊδία χωρίς όρια η καταβολή των 534 ευρώ

Κοροϊδία χωρίς όρια χαρακτηρίζει το Εργατικό Κέντρο Βόλου την τρίτη αναβολή στην καταβολή των 534 ευρώ στους δικαιούχους.
«Ξεπερνά τα όρια της λεκτικής ανακολουθίας, εγγίζοντας αυτά του πολιτικού κυνισμού η τρίτη, μέσα σε μία εβδομάδα, αναβολή καταβολής της αποζημίωσης ειδικού σκοπού (534 ευρώ) στους δικαιούχους, με το αστείο εφεύρημα της «διασταύρωσης των στοιχείων τους με βάση τις δηλώσεις των εργοδοτών» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του το Ε.Κ. Βόλου και σημειώνει:

«Και ναι, μεν δεν ξαφνιάζουν κανέναν οι συνεχιζόμενες αντεργατικές εμμονές του κ. Βρούτση, ο οποίος εξ αρχής και ποικιλοτρόπως έχει δώσει τα «διαπιστευτήριά» του στους εργοδότες. Είναι ντροπή, όμως, να προστίθενται στα χιλιάδες του θύματα και οι εξαναγκαστικώς άνεργοι, μεροκαματιάρηδες άνθρωποι όλοι τους, οι οποίοι περίμεναν πώς και πώς αυτά τα λιγοστά χρήματα, για να καλύψουν στοιχειωδώς τις βιοτικές ανάγκες τους.
Δεν διδάχτηκε τίποτε, άραγε, ο κ. Βρούτσης από την πολιτική αμετροέπεια και αλαζονεία των προκατόχων του, που γι’ αυτήν ακριβώς οι εργαζόμενοι τούς στείλαν στα σπίτια τους; Γιατί επαναλαμβάνει τη συνταγή τους;»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το