Τοπικά

Εργατικό Κέντρο Βόλου: Η κυβέρνηση να παρέμβει για την επιστροφή των απολυμένων στη “Μαλαματίνα”

Η Ολομέλεια της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου χαιρετίζει τους απεργούς εργάτες στο εργοστάσιο «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ» και συμπαραστέκεται, όπως αναφέρει, στον δίκαιο και σκληρό αγώνα που δίνουν εδώ και τόσες μέρες. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

“Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, που το πρωί της Τετάρτης 31-08-2022 ξεπέρασε κάθε όριο, αφού από τα χαράματα λειτουργεί ως προσωπικός “μπράβος” της εργοδοσίας, στέλνοντας τα ΜΑΤ και Εισαγγελέα να χτυπήσουν τους εργαζόμενους και να σπάσουν την απεργία στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. Δηλαδή να σπάσουν τον αγώνα των εργαζομένων που διεκδικούν να γυρίσουν στην δουλειά οι 15 απολυμένοι συνάδελφοι τους και να υπογραφή νέα επιχειρησιακή σύμβαση εργασίας. Ένα καλοπαιγμένο και επαναλαμβανόμενο έργο που το έχουμε δει να παίζεται σε πολλούς χώρους δουλειάς που οι εργάτες απεργούν και αγωνίζονται για μία καλύτερη ζωή.

Η κυβερνητική πρόκληση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αφού με κυβερνητική εντολή της έχουν διαγραφεί τα χρέη της επιχείρησης σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία!
Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Απαιτούμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ η Κυβέρνηση να ανακαλέσει τις δυνάμεις καταστολής και να παρέμβει για την επιστροφή των απολυμένων!”

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το