Τοπικά

Εργαστήρια αυτοεκτίμησης παρακολούθησαν μαθητές του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», πραγματοποίησε 3 δίωρα βιωματικά εργαστήρια στους μαθητές της Α΄τάξης του 1ου ΓΕΛ Νέας Ιωνίας με θέμα την αυτοεκτίμηση, στις 21,28 και 29 Νοεμβρίου 2019.
Την παρέμβαση συντόνισαν τα στελέχη της Επιστημονικής Ομάδας της «Πρότασης Ζωής» κ.κ. Γώγου Ζωή, Ψυχολόγος-Επιστημονικά Υπεύθυνη και Σωτηροπούλου Δήμητρα, Κοινωνική Λειτουργός.

Σημειώνεται ότι το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Ν. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής» είναι Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία, που προέκυψε από τη συνεργασία φορέων της τοπικής κοινότητας και του ΟΚΑΝΑ. Πρόεδρος της αστικής εταιρίας είναι ο κ Ευθύμιος Ζιγγιρίδης και στελεχώνεται από τέσσερις (4) κοινωνικούς επιστήμονες και τη γραμματεία. Το κέντρο πρόληψης διανύει τον 21ο χρόνο λειτουργίας του. Ασχολείται με την πρωτογενή πρόληψη, απευθύνεται δηλαδή στο γενικό πληθυσμό που δεν έχει σχέση με τη χρήση και ειδικότερα σε παιδιά και εφήβους αλλά και στους ενήλικες όπως είναι οι γονείς, οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους, οι οποίοι τους περιβάλλουν και ασκούν σημαντική επιρροή σε αυτούς.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το