Αθλητισμός

Εργασίες στη Νεάπολη από την ΠΑΕ Νίκη

Την Κυριακή η Νίκη δίνει ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι υποδεχόμενη στη Νεάπολη τον Απόλλωνα Πόντου, με την κατάκτηση του «τριπόντου» να αποτελεί επιτακτική ανάγκη. Η διοίκηση θέλει να εξασφαλίσει ιδανικές συνθήκες στους ποδοσφαιριστές και γι’ αυτό φρόντισε και έγιναν χθες επιπλέον εργασίες στον αγωνιστικό χώρο.

 Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, η Νίκη δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την πρώτη της έδρα, το Πανθεσσαλικό στάδιο, για τον εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ 2. Και αυτό διότι γίνονται προγραμματισμένες εργασίες για την συντήρηση του χλοοτάπητα.

Έτσι, το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νεάπολης, δηλαδή στο γήπεδο που η Νίκη έχει συμφωνήσει με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για αποκλειστική χρήση, όσον αφορά τις προπονήσεις της, ενώ αποτελεί και την δεύτερη δηλωμένη έδρα. Η μόνη υποχρέωση των «κυανόλευκων» είναι να το παραχωρούν και στον Ολυμπιακό, μόνο για τα επίσημα παιχνίδια έδρα τους.

Το γεγονός ότι τον αγωνιστικό χώρο χρησιμοποίησε για προπόνηση και ο Βόλος (μάλιστα το τερέν μοιράστηκε στα δύο για να προπονηθεί και η Νίκη) δημιούργησε δυσαρέσκεια στις τάξεις των «κυανολεύκων» που θεωρούν ότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα με τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Σχετικές δηλώσεις για το θέμα έκανε στον Blue Heart FM o αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Βενέτης, που μεταξύ άλλων είπε: «Η ομάδα έχει σύμβαση μέχρι το 2023 και έκανε εργασίες. Φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχουν συμβάσεις, δεν υπάρχει τίποτα. Δυστυχώς σε αυτή την πόλη δεν ξέρω αν μπορείς να βρεις το δίκαιο σου. Εδώ επικρατεί άλλος νόμος.  Ωστόσο, έχουμε μάθει στα δύσκολα».

Πιο συγκαταβατικός εμφανίστηκε στην ίδια εκπομπή ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αλέξης Παπακωνσταντίνου, που για το ίδιο ζήτημα είπε: «Σίγουρα, αυτό που επιδιώκει μια διοίκηση είναι να υπάρχει άψογη συνεργασία με τον τοπικό φορέα, σε ό,τι μορφή είναι. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να υπάρχει σεβασμός και αλληλοεκτίμηση, να τηρούνται οι συμφωνίες. Από εκεί ξεκινάμε. Από ‘κει και πέρα, όποιες διαφορές κοιτάμε να τις λύσουμε, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας. Πρέπει να συνεργαζόμαστε με όποιον και να είναι επικεφαλής στην πόλη. Η ομάδα είναι κοινωνικό φαινόμενο και πρέπει να επιβιώνει, άσχετα με το ποιος ηγείται της πόλης, της χώρας ή της Ευρώπης».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΠΑΕ Νίκη, η εταιρεία που είναι αρμόδια για την συντήρηση του χλοοτάπητα βρήκε ιδιαίτερα επιβαρυμένο τον αγωνιστικό χώρο. Έτσι χθες έγιναν επιπλέον εργασίες με μεγαλύτερη αναδιανομή άμμου προκειμένου το γήπεδο να είναι σε καλή κατάσταση για τον αγώνα της Κυριακής.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το