ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στα στοιχηματζίδικα

Παραπολιτικά

Προσοχή

Παραπολιτικά

Τοπικά

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην είσοδο του Βόλου

Με ταχείς ρυθμούς συνεχίζονται καθημερινά οι ασφαλτικές εργασίες στην είσοδο του Βόλου, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη να επισκέπτονται τα σημεία όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης.
Οι εργασίες περιλαμβάνονται στην εργολαβία «Ολοκλήρωση ασφαλτικών εργασιών της ΕΟ6 (ασφαλτικά – σήμανση – ασφάλεια ηλεκτροφωτισμός)», συνολικού προϋπολογισμού 1.800.000,00€. Οι εργασίες αφορούν την συντήρηση της Εθνικής Οδού με αρ.6 Βόλου – Λάρισας και περιλαμβάνουν την ανακατασκευή ασφαλτοτάπητα σε συνεχή τμήματα, την κατασκευή τεχνικών για την ομαλή παροχέτευση της επιφανειακής ροής των υδάτων επί της οδού, την τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας και την επέκταση ηλεκτροφωτισμού.

Ήδη έχουν γίνει εργασίες κατασκευής φρεατίων(συλλογής υδάτων), αγωγών από οπλισμένους τσιμεντοσωλήνες , διάνοιξης και κατασκευή επενδεδυμένης τάφρου ορθογωνικής διατομής, με προστατευτική σχάρα. Επίσης έγινε αποξήλωση κατεστραμμένων στηθαίων και τοποθέτηση 3.000,00μ. νέων στηθαίων, καθαρισμός ερεισμάτων μήκους 2.500,00 μ., ενώ τοποθετήθηκαν 47,00 βάσεις ιστών ηλεκτροφωτισμού σε μήκος 2.000,00 μ. στην Εθνική οδό Βόλου –Λάρισας.
Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανέφερε «Η Περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποιεί έργα ουσίας και όχι βιτρίνας, έργα σημαντικά οδικά με πρώτο μέλημα την ασφαλή μετακίνηση ανθρώπινων κοινοτήτων. Σε συνεργασία με τις Τεχνικές μας Υπηρεσίες, με προγραμματισμό, ιεράρχηση και σχέδιο, συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας για την αύξηση του βαθμού της οδικής ασφάλειας στους δρόμους της Μαγνησίας και της Θεσσαλίας γενικότερα. Παρά τους περιορισμένους πόρους που έχουμε στη διάθεσή μας, βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο ευθύνης μας και όπου υπάρχει ανάγκη».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το