Τοπικά

Εργασίες αποκατάστασης τμημάτων του οδικού δικτύου στον Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου

Στην αποκατάσταση τμημάτων του οδικού δικτύου και στη διευθέτηση ομβρίων υδάτων σε σημεία του οδικού δικτύου που υπέστησαν φθορές από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, προχώρησε ο Δήμος Ζαγοράς – Μουρεσίου, και οι παρεμβάσεις συνεχίζονται.
“Από την πρώτη στιγμή της αποτύπωσης της κατάστασης και της καταγραφής των ζημιών, κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις του Δήμου ώστε να αντιμετωπίσουμε άμεσα και στοχευμένα τα προβλήματα, κυρίως στο οδικό δίκτυο όπου παρουσιάστηκαν υποχωρήσεις, διαβρώσεις, επιχωματώσεις, κατολισθήσεις κ.λπ. Ιεραρχήσαμε προτεραιότητες”  επισημαίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κων. Μαργαρίτης  και σημειώνει ότι και με βάση τον σχεδιασμό του Δήμου, υλοποιούνται παρεμβάσεις όπως στον Δημοτικό δρόμο Ανήλιο – Πλάκα- Αϊ Γιάννη κ.α.


“Σημαντική προτεραιότητα ήταν να κρατήσουμε τα δίκτυα ανοιχτά, λειτουργικά για να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι, οι επισκέπτες και φυσικά να αποκαταστήσουμε την βατότητα στο κεντρικό αγροτικό δίκτυο. Συνεχίζουμε καθημερινά τις προσπάθειες και θέλουμε να πιστεύουμε πως θα έχουμε σύμμαχο τις καιρικές συνθήκες για να υλοποιήσουμε νωρίτερα τον συνολικό σχεδιασμό μας” σημειώνει ο αντιδήμαρχος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το