Τοπικά

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συμμετέχουν σε παγκόσμια ψυχολογική έρευνα για τον κορωνοϊό

Ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με επικεφαλής τον κ. Γιώργο Αμπακούμκιν και την κ. Ελευθερία Τσέλιου συμμετέχει σε ομάδα ερευνητών από όλο τον κόσμο και συνεργάζεται στο πλαίσιο ενός διεθνούς δικτύου, προκειμένου να μελετηθούν οι ψυχολογικές επιπτώσεις από την πανδημία του COVID-19. Οι συμμετέχοντες είναι ήδη πάνω από 3.000 από όλον τον κόσμο και γίνεται προσπάθεια να αυξηθεί το δείγμα όσο το δυνατόν περισσότερο. Ενσωματώνοντας τα ψυχολογικά στα άλλα δεδομένα, επιδίωξη των ερευνητών είναι να βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση της εξάπλωσης της πανδημίας και να συμβάλουν στη μάχη εναντίον του COVID-19.

Όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στην έρευνα, μπορούν να συμπληρώσουν το διαρκείας 20 περίπου λεπτών ερωτηματολόγιο στον σύνδεσμο: http://tiny.cc/corona-survey
Η έρευνα τρέχει σε πολλές γλώσσες και στα ελληνικά (επιλογή γλώσσας επάνω δεξιά στην πρώτη οθόνη).

Πρόσθετες πληροφορίες για την έρευνα και απαντήσεις σε ερωτήματα που ίσως να έχουν οι συμμετέχοντες για προσωπικά δεδομένα ή άλλα θέματα της έρευνας υπάρχουν στην πρώτη σελίδα, πριν ξεκινήσουν τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το