Τοπικά

Έρευνες της αστυνομίας για τον θάνατο 29χρονου στον Αλμυρό – Βρέθηκε ακόμη ένας άντρας σε κώμα από χρήση ουσιών

Σε κώμα, στο αυτοκίνητό του, στη Βρύναινα, μετά από χρήση ουσιών, βρέθηκε τα ξημερώματα από την ΟΠΚΕ ένας άντρας και την ίδια ώρα ένας 29χρονος βρέθηκε νεκρός από την μητέρα του στο σπίτι του στον Αλμυρό.

Ο θάνατος του 29χρονου Γ.Σ προκάλεσε σοκ στην κοινωνία του Αλμυρού και η σορός θα μεταφερθεί για νεκροψία στη Λάρισα, με τη μητέρα του να καταθέτει στην προανάκριση, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι το παιδί της δεν έκανε ποτέ χρήση ουσιών. Ωστόσο, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να συνδέονται οι δύο υποθέσεις. Δηλαδή, ο θάνατος του 29χρονου με τον άντρα που βρέθηκε από την ΟΠΚΕ σε κωματώδη κατάσταση μέσα στο αυτοκίνητό του και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ. Ο άντρας που βρέθηκε στο αυτοκίνητο τα ξημερώματα, είχε πάνω του δύο γραμμάρια ηρωϊνης και στη ζωή τον επανέφεραν οι γιατροί στο Νοσοκομείο του Βόλου.

Ο 29χρονος νεαρός που βρέθηκε νεκρός το πρωϊ στο σπίτι του από την μητέρα του, εξετάζεται εάν είχε σχέση με τον άντρα στο αυτοκίνητο. Τους λόγους του θανάτου θα τους αποδείξει η νεκροψία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το