Τοπικά

Έρευνα για τον θάνατο του δημοτικού υπαλλήλου στο Ρίζωμα Τρικάλων

Αυτεπάγγελτη έρευνα της Εισαγγελίας και της Επιθεώρησης Εργασίας για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου δημοτικού υπαλλήλου.
Ο άτυχος Σωτήρης Μπραχάλας έχασε τη ζωή του χθες το πρωί όταν χτυπήθηκε από ρεύμα και ενώ εκτελούσε εργασίες καλλωπισμού στο Ρίζωμα. «Ήταν από τους καλύτερους υπαλλήλους μας» λέει ο αντιδήμαρχος Πρασίνου Παναγιώτης Ντιντής, ο οποίος μιλάει για «υπερβάλων ζήλο που πάντα έδειχνε στη δουλειά του ο Σωτήρης».

Ο δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου διέταξε ΕΔΕ για την εξακρίβωση των αιτιών θανάτου του Σωτήρη Μπραχάλα, συντετριμμένος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «οι εργαζόμενοι του Δήμου έχουν πάρει τα μέσα ατομικής προστασίας που προβλέπονται, ανάλογα με τη θέση στην οποία εργάζονται. Η ειδικότητά του προέβλεπε την εργασία σε ύψος. Ο προϊστάμενός του, είναι ένας από τους πλέον έμπειρους και ενσυνείδητους τεχνολόγους γεωπόνους του Δήμου. Ο χειριστής του καλαφοθόρου κατέχει όλα τα απαραίτητα για τη θέση διπλώματα και τη σχετική εμπειρία».

Υπογράμμισε δε ότι «το θέμα δεν προσφέρεται για πολιτική εκμετάλλευση. Σε πλειοδοτικό διαγωνισμό ενδιαφέροντος και ανθρωπιάς δεν θα μπω. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους δικούς του. Θα κάνουμε τα πάντα για να τους στηρίξουμε».

Πηγή: larissanet.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το