Παραπολιτικά

Έρευνα για τον κορωνοϊό από το yUTH-Radio

Είναι ένας άγνωστος ιντερνετικός ραδιοφωνικός σταθμός. Λειτουργεί χωρίς χορηγούς, που υπαγορεύουν τη θεματολογία, δημοσιογράφους που δεν πλασάρουν στο κοινό την πολιτική και εμπορική πελατεία τους και το κοινό του σταθμού ανήκει σε ηλιακή ομάδα που κάθε «έμπορος» στα Μέσα Ενημέρωσης, θα «σκότωνε», για να εξασφαλίσει. Είναι ο φοιτητικός ιντερνετικός σταθμός yUTH-Radio του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που κλείνει τα επτά έτη λειτουργίας του στον Βόλο και δίνει τη δυνατότητα σε φοιτητές των τμημάτων στις υπόλοιπες πόλεις του Πανεπιστημίου, να αναλαμβάνουν εκπομπές.
Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα στους φοιτητές, να εκφράσουν τις απόψεις τους και να εκφραστούν μέσω του τομέα αρθρογραφίας που διαθέτει. Τελευταία δράση του σταθμού μια έρευνα για τον κορωνοϊό, ώστε να αποκτηθεί εικόνα των επιπτώσεων της πανδημίας και της τηλεκπαίδευσης στη φοιτητική κοινότητα. Δημιουργήθηκε ένα ερωτηματολόγιο, που συμπληρώνουν φοιτητές και φοιτήτριες και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν από τον ραδιοφωνικό σταθμό και θα αναρτηθούν στο blog του σε δεύτερο στάδιο.
Το yUTH Radio, είναι μια πρωτοβουλία του τμήματος Μηχανικών και κοινό στοιχείο όλων των συμμετεχόντων είναι η αγάπη για κάθε είδους μουσικής. Αυτούς τους ανθρώπους αξίζει να τους γνωρίσουμε.

ΚΑΤ. ΤΑΣ

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το