Ελλάδα

Έρευνες και για άλλο πολιτικό που σχετίζεται με εξοπλιστικά προγράμματα

kara

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης έχει μπει κι άλλος πολιτικός-εκτός από τον Γιώργο Καρατζαφέρη-ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με προμήθεια εξοπλιστικών, ρωσικής και γαλλικής προέλευσης.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, οι μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα των τελευταίων 15 χρόνων που διερευνά η Δικαιοσύνη υπολογίζονται σε περίπου 1 δισ. ευρώ.

Όσο για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης έχει παραπεμφθεί ομοφώνως στον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών με απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» και παράνομη συμμετοχή σε off-shore.

Ζητείται καταλογισμός από το Ελεγκτικό Συνέδριο των δυο επίμαχων εμβασμάτων που φέρεται να κατέληξαν στην υπεράκτια εταιρεία Catalina Ltd. συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, ως παρανόμως κτηθέντος, ώστε να περιέλθει το ποσό αυτό στο Δημόσιο.

Το πόρισμα, που παρουσιάζει η εφημερίδα και «καίει» τον Γιώργο Καρατζαφέρη καταλήγει στη διαπίστωση ότι «δεν προκύπτει η πραγματική αιτία μεταβίβασης του ποσού των 1.650.000 ευρώ προς την Catalina International».

πηγή www.in.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το