Ελλάδα

Έρευνα της αντιτρομοκρατικής σε σπίτι – αποθήκη στο Μαραθώνα

petra

Ακόμη ένα κρησφύγετο που συνδέεται με την υπόθεση του συλληφθέντος στον Βόλο, Γ. Πετρακάκου, εντόπισε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία στην περιοχή του Μαραθώνα Αττικής.
Συγκεκριμένα, από το πρωί πραγματοποιείται σε ένα σπίτι και μία αποθήκη έρευνα, τα αποτελέσματα της οποίας θα ανακοινωθούν αφού ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες το σπίτι φαίνεται να είχε ενοικιαστεί από τον Σπύρο Δραβίλα, ενός εκ των ληστών του Διστόμου, ο οποίος αυτοκτόνησε κατά τη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με τη συνδρομή των ΕΚΑΜ που πραγματοποιήθηκε στην Αγχίαλο του Βόλου.
Εν τω μεταξύ χθες, η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες των όπλα που βρέθηκαν θαμμένα στο σπίτι του Γ. Πετρακάκου, στο Μώλο Φθιώτιδας.
Τα όπλα, μαζί με άλλα αντικείμενα, πλαστικές μάσκες και πλαστικά καλύμματα χεριού, ήταν θαμμένα στον υπαίθριο χώρο αγροικίας.

Τα σε μέγεθος και διαμέτρημα όπλα, με το πτυσσόμενο κοντάκι, όπως λένε οι ειδικοί, «βολεύουν» στις ληστείες, αφού μεταφέρονται εύκολα και έχουν μεγαλύτερο διαμέτρημα, ισχύ και σφαίρες.

Όσο για τις μάσκες, εκτιμούν ότι ήταν για να μην καταγράφονται τα χαρακτηριστικά τους από τις κάμερες ασφαλείας, ενώ τα πλαστικά καλύμματα χεριού, για να μην αφήνουν δακτυλικά ή άλλα αποτυπώματα.

Πηγή www.ethnos.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το