Τοπικά

Έρευνα για τις θερινές εκπτώσεις διενήργησε και παρουσιάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου

Τα αποτελέσματα της εποχικής έρευνας «Θερινές εκπτώσεις 2017» θα παρουσιάσει ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, στην αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176, 2ος όροφος).

Ο Σύλλογος εκπροσωπεί πολλά εμπορικά καταστήματα και επιχειρήσεις της πόλης του Βόλου που ανταποκρίθηκαν θετικά στη διεξαγωγή της έρευνας, η οποία είχε σκοπό να καταγράψει την αγοραστική κίνηση της τοπικής αγοράς κατά κλάδο και περιοχή την περίοδο των καλοκαιρινών εκπτώσεων από 10/07 – 05/09/2017, ώστε μέσα από αυτή να αναδυθούν προβληματισμοί και νέες τακτικές παρέμβασης.

Σύμφωνα με το προεδρείο του Συλλόγου, κάθε έρευνα που διεξάγεται από τον Εμπορικό Σύλλογο περικλείει όλο αυτό τον προβληματισμό της περιόδου και επιχειρεί να περιγράψει προοπτικές για το μέλλον της τοπικής αγοράς.

«Τα χρόνια της παρατεταμένης κρίσης χαράζουν νέες μεθόδους αντιμετώπισης για την εξέλιξη και την βελτίωση της αγοράς. Η σωρευτική μείωση του εισοδήματος και η δραματική αύξηση της ανεργίας σαφώς «χτύπησαν» την πόρτα των εμπορικών καταστημάτων. Με μόνο μέσο την πίστη στο συλλογικό στόχο και τις προσωπικές ανησυχίες μπορούμε να συνεισφέρουμε σε μια καρποφόρα και αποτελεσματική αντιμετώπιση προβλημάτων», τονίζει η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου.

Στο πλαίσιο αυτό καλεί όλα τα μέλη του και τους φορείς της πόλης να παραστούν στην εκδήλωση παρουσίασης, επισημαίνοντας ότι η συμμετοχή τους είναι επιβεβλημένη «γιατί μέσα από τον ουσιαστικό διάλογο μπορεί να προσδιοριστεί η διαμόρφωση νέων κανόνων της λειτουργίας της αγοράς».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το