Αθλητισμός

Έρχονται δυνατά φιλικά για τον Ολυμπιακό

Το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ είναι προγραμματισμένο να αρχίσει το Σαββατοκύριακο 16-17 Σεπτεμβρίου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να συνεχίζει την προετοιμασία του, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Τα πρώτα δείγματα γραφής της ομάδας είναι θετικά, με τον Ολυμπιακό να μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμα φιλικά παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασία του. Νίκησε κατά σειρά τον Α.Ο. Φήκη στα Τρίκαλα (ομάδα Γ’ Εθνικής) με 2-0, επικράτησε με 1-0 της Αγίας Άννας, ενώ επιβλήθηκε με 4-1 του Σαρακηνού. Οι «ερυθρόλευκοι» σκόραραν και στα τρία παιχνίδια και δέχθηκαν μόλις ένα γκολ κι αυτό με πέναλτι.

Ακολουθούν τρία φιλικά παιχνίδια στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, το πρώτο με αντίπαλο τον Οικονόμο στην Τσαριστάνη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στις 5.30 μ.μ. Την Τετάρτη 6/9 ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον Αχιλλέα Φαρσάλων, ενώ το Σάββατο 9/9 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίζουν στην Αγιά τον Δωτιέα.

Θα είναι τρία πολύ δυνατά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα τεστάρει τις δυνάμεις του με αξιόλογες ομάδες, ενόψει των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ.

Στο μεταξύ, μήνυμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έστειλε ο Ολυμπιακός Βόλου απευθυνόμενος στον Θησέα Αγριάς μετά τη σπουδαία πρόκριση στο δεύτερο γύρου του Κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας τον Π.Ο. Φήκη. Αναλυτικά η ανάρτηση του Ολυμπιακού: «Συγχαρητήρια στον Θησέα Αγριάς για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος».

 

Εγγραφές στην Ακαδημία ποδοσφαίρου

και στο τμήμα κολύμβησης

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία του Ολυμπιακού, με τη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου να αναφέρει τα εξής: «Άρχισαν οι εγγραφές στην Ακαδημία του Ολυμπιακού Βόλου. Αφορούν ηλικίες παιδιών γεννημένοι από 2010 έως και 2017. Οι προπονήσεις θα γίνονται στο βοηθητικό του ΕΑΚ και αρχίζουν από Δευτέρα 11/09 ενώ οι αγώνες θα γίνονται στο κεντρικό γήπεδο του ΕΑΚ. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24213181828-697492507.
Επίσης, άρχισαν και συνεχίζονται οι εγγραφές για τη σεζόν 2023-24 στο τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού Βόλου, που τα τελευταία χρόνια διαγράφει ανοδική πορεία. Ο σύλλογος διαθέτει τμήματα εκμάθησης για παιδιά 4-8 ετών, ακαδημία κολύμβησης για παιδιά 8-10 ετών, προαγωνιστική ομάδα και τους αθλητές 9-12 ετών και φυσικά αγωνιστική ομάδα για όσους είναι 13 ετών και πάνω. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 6974527453, 6976996640 και 6972243545.

 

 

 

 

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΚΗΔΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΟΥ

Τον λατρευτό μας πατέρα, αδελφό και θείο ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΝΙΚΟΥ υποστράτηγο ε.α. Ετών 64 κηδεύουμε αύριο…

2 Ιουνίου 2024

ΚΗΔΕΙΑ ΑΣΠΑΣΙΑΣ (ΣΟΥΛΑΣ) ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Την αγαπημένη μας σύζυγο, μητέρα, γιαγιά, προγιαγιά και θεία ΑΣΠΑΣΙΑ (ΣΟΥΛΑ) ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ το γένος Κωνσταντινίδου…

2 Ιουνίου 2024

ΚΗΔΕΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΣΤΗ

Τον πολυαγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα, παππού και θείο ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΣΤΗ Ετών 84 κηδεύουμε σήμερα Κυριακή…

2 Ιουνίου 2024

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

Τον πολυαγαπημένο μας υιό, σύζυγο, πατέρα, αδελφό και θείο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΤΕΡΓΙΟΥ Ετών 54 αποχαιρετούμε την…

2 Ιουνίου 2024

Θυρανοίξια Παρεκκλησίου στην Αγριά

Τα Θυρανοίξια του νεόδμητου Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Νεοφανών Μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Αγριάς…

2 Ιουνίου 2024

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι η Κυριακή της Σαμαρείτιδος

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ.Ιγνάτιος, για την…

2 Ιουνίου 2024