Αθλητισμός

Έρχονται ανακοινώσεις στη Νίκη

Εν αναμονή ανακοινώσεων βρίσκονται στη Νίκη, καθώς εντός των ημερών θα γίνουν γνωστά τα μέλη του προπονητικού τιμ, οι ποδοσφαιριστές που θα μείνουν και θα αποκτηθούν καθώς και η στελέχωση της ΠΑΕ με νέους ανθρώπους. Τον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθεί το φιλικό με τον ΑΟ Τρικάλων.
Τις επίσημες ανακοινώσεις περιμένουν όλοι στη Νίκη. Σίγουρα επικρατεί μεγάλη αγωνία στις τάξεις των φιλάθλων που περιμένουν με ανυπομονησία τα νέα για την ομάδα της επόμενης χρονιάς.
Ωστόσο οι Αλέξης Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Βενέτης δεν βιάζονται. Κι αυτό γιατί θέλουν να είναι όλα απόλυτα εντάξει, προκειμένου να προχωρήσουν και στις απαραίτητες ανακοινώσεις.

Ο μόνος που έχει ανακοινωθεί επίσημα είναι ο Στάικος Βεργέτης, ο οποίος μάλιστα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο έτη. Αυτό ήταν και το πιο χαρμόσυνο νέο τόσο για τους διοικούντες την ΠΑΕ, όσο και για τους οπαδούς, καθώς στο πρόσωπο του 43χρονου προπονητή βλέπουν τον άνθρωπο με τον οποίο θα οργανωθεί η επόμενη μέρα της Νίκης στον αγωνιστικό τομέα.

Ασφαλώς από εκεί και πέρα πολλά θα πρέπει να γίνουν ακόμη. Πρώτα θα γνωστοποιηθούν οι συνεργάτες του Στάικου Βεργέτη και μετά τα νέα στελέχη της ΠΑΕ. Το μόνο που έχει διαρρεύσει σχετικά με τη δεύτερη κατηγορία είναι αυτό του Ανδρέα Κικίλια, που έχει θητεύσει σε Μπρέντφορντ, Ολυμπιακό Βόλου και Αγία Άννα.
Αναμφίβολα η μεγαλύτερη λαχτάρα των φιλάθλων είναι οι μεταγραφές. Ωστόσο θα πρέπει να κάνουν υπομονή για μερικές ημέρες, καθώς οι συζητήσεις τόσο με τους παίκτες θα έρθουν, όσο και με εκείνους που θα παραμείνουν βρίσκονται σε εξέλιξη. Τις υποθέσεις χειρίζεται ο Ρήγας Στύλας και μένει να δούμε ποιο αποτέλεσμα θα έχουν.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με τη Νίκη στις 20 Αυγούστου χωρίς να διευκρινίζουν σε ποιο γήπεδο θα διεξαχθεί. Ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατον, καθώς οι «κυανόλευκοι» εκείνο το διάστημα θα βρίσκονται στην Πορταριά και οι «κυανέρυθροι» στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Πάντως συμφωνία για μεταξύ τους αναμέτρηση υπάρχει και όλα δείχνουν πως αυτό θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου, όταν και αμφότερες οι ομάδες θα έχουν μπει στη διαδικασία φιλικών αγώνων.

Συμπαραστέκεται στον Στ. Φάτση η «κυανόλευκη οικογένεια»
Σύσσωμη η Νίκη συμπαραστέκεται στον Στέργιο Φάτση. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ έχασε τον πατέρα του, Τηλέμαχο, σε ηλικία 68 ετών και τα μέλη της «κυανόλευκης οικογένειας» έσπευσαν να τον συλλυπηθούν.
Μετά τον ΓΣΒ «Η Νίκη» και την ΠΑΕ τα θερμά τους συλλυπητήρια εκφράζουν το Αθλητικό Κολέγιο, τα τμήματα μπάσκετ, στίβου και κολύμβησης, καθώς και ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών εξέδωσαν ανακοινώσεις, όπου υπογραμμίζουν τα παρακάτω:

Το Αθλητικό Κολέγιο: «Το Δ.Σ του Αθλητικού Κολλεγίου Νίκης Βόλου και το τεχνικό τμήμα της ομάδας θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου Στέργιο Φάτση για τον θάνατο του αγαπημένο του πατέρα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Συλλυπητήρια…».

Η Διοικούσα Επιτροπή μπάσκετ: «Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου εκφράζει τα βαθιά και ειλικρινή της συλλυπητήρια στον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Νίκης, Στέργιο Φάτση, αλλά και στους οικείους του για τον θάνατο του πατέρα του, Τηλέμαχου. Καλό παράδεισο…».

Το τμήμα στίβου: «Ο έφορος του τμήματος στίβου του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» Γιώργος Τάκης, οι προπονητές και οι αθλητές του τμήματος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη της Νίκης Βόλου Στέργιο Φάτση, στην οικογένεια και στους οικείους του για την απώλεια του πατέρα του Τηλέμαχου Φάτση.

Ο έφορος του τμήματος στίβου Γιώργος Τάκης, παρευρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας, μεταφέροντας τα συλλυπητήρια του τμήματος».

Το τμήμα κολύμβησης: «Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης του Γ.Σ.Β. «Η Νίκη» εκφράζει εκ μέρους όλων τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρόεδρο του συλλόγου κ. Στέργιο Φάτση και στους οικείους για την απώλεια του πατέρα του Τηλέμαχου Φάτση .Καλό ταξίδι Τηλέμαχε. Ο Θεός ν’ αναπαύσει την ψυχή σου…».

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Νίκης Βόλου: «Το Δ.Σ. του Συνδέσμου και όλοι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές της Νίκης εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στον πρόεδρό μας Στέργιο Φάτση για την απώλεια του πατρός του».