Αθλητισμός

Έρχονται ανακοινώσεις στη Νίκη για τη στελέχωση του τεχνικού τιμ, ανανεώσεις και μεταγραφές

Εβδομάδα ανακοινώσεων θα είναι αυτή που διανύουμε για τη Νίκη. Οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να γνωστοποιήσουν επίσημα τους συνεργάτες του Στάικου Βεργέτη στην τεχνική ηγεσία, κάποιες ανανεώσεις, αλλά και τις πρώτες τους μεταγραφές.
Ο προγραμματισμός στη Νίκη συνεχίζεται. Με τον Αλέξη Παπακωνσταντίνου να βρίσκεται στον Βόλο, αρκετά από τα θέματα που απασχολούν την ομάδα έχουν τεθεί επί τάπητος, ενώ καθημερινά υπάρχει επικοινωνία του με τον προπονητή Στάικο Βεργέτη και τον τεχνικό διευθυντή Ρήγα Στύλα. Εξάλλου, ο τελευταίος χειρίζεται και τα μεταγραφικά ζητήματα.
Οι φίλοι της Νίκης περιμένουν τις επίσημες ανακοινώσεις οι οποίες δεν θα αργήσουν. Αυτό τόνισε και ο υπεύθυνος Τύπου Κώστας Καραγεωργόπουλος μιλώντας χθες το απόγευμα στον Blue Heart Fm: «Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε τις πρώτες επίσημες ανακοινώσεις. Αρχικά για το τεχνικό τιμ και τα στελέχη της ΠΑΕ και στη συνέχεια για τις αποχωρήσεις από το περσινό ρόστερ, τις ανανεώσεις και φυσικά τις μεταγραφές.
Αυτή η… καταιγίδα ανακοινώσεων θα ολοκληρωθεί τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και ενδεχομένως μέχρι τη στιγμή που θα αρχίσουν οι προπονήσεις».

Για τα μεταγραφικά σχολίασε πως: «Θα επιδιώξουμε να έχουμε ένα κράμα ποδοσφαιριστών, ικανό για τη δημιουργία ισχυρής ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί».
Για το ότι δεν θα γίνει η «πρώτη» στις 3 Αυγούστου, αλλά πιθανότατα στις 10 του μήνα είπε: «Ούτως ή άλλως δεν είχαμε ανακοινώσει επίσημα ημερομηνία για την έναρξη της προετοιμασίας. Όταν πρέπει θα γίνει και αυτό. Στο «Π. Μαγουλάς» θα γίνουν οι πρώτες προπονήσεις, ενώ ίσως υπάρξει και μία συγκέντρωση των παικτών μία ημέρα πριν την επίσημη «πρώτη».

Ερωτηθείς για το φιλικό με τα Τρίκαλα τόνισε: «Πράγματι θα παίξουμε φιλικό με τα Τρίκαλα στις 20 Σεπτεμβρίου. Είμαστε σε επικοινωνία και με την ΑΕΛ. Ίσως κλείσουμε και με αυτή κάποιο φιλικό».
Για τα έργα στο «Παντελής Μαγουλάς» ανέφερε: «Πρόκειται για έργα που αφορούν τον καλλωπισμό της εξωτερικής πλευράς του «Παντελής Μαγουλάς». Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να πω συγκεκριμένα. Αρμόδιος είναι ο Βασίλης ο Βενέτης».
Ο Κώστας Καραγεωργόπουλος κλήθηκε να σχολιάσει και τις φήμες για μη δήλωση συμμετοχής του Αθλητικού Κολεγίου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, αλλά και την πιθανή επιστροφή των Νέων Αθλητών στην Β’ ΕΠΣΘ: «Καλό θα ήταν να μη συζητήσουμε κάτι προς το παρόν. Όταν μπούμε στη διαδικασία να επισημοποιήσουμε τις προθέσεις μας θα υπάρχει πλήρης τεκμηρίωση για όλα τα ζητήματα. Το ζήτημα είναι λεπτό. Η ΠΑΕ κάνει μία καινούργια αρχή στην Ακαδημία της και με μπροστάρη τον κ. Βεργέτη έχουν γίνει πολλές συναντήσεις για το θέμα. Τα τμήματα υποδομών πρέπει να γίνουν δεξαμενή για την πρώτη ομάδα, όπως είπε ο κ. Βεργέτης. Όταν φτάσουμε στο σημείο να μεταφέρουμε ολοκληρωμένα το πλάνο μας στον κόσμο τότε θα το ανακοινώσουμε».

Τέλος, υπήρξε ερώτηση και για την συνάντηση των μελών της διοίκησης της ΠΑΕ με τα μέλη της Λέσχης Ομίλου Φίλων Νίκης Βόλου. Η απάντηση του υπεύθυνου Τύπου των «κυανολεύκων» ήταν η κάτωθι: «Η Νίκη είναι ζωντανό κομμάτι της βολιώτικης κοινωνίας. Ο Ο.Φ. Νίκης είναι ένας σύνδεσμος που εκπροσωπεί την παλαιότερη φρουρά των φιλάθλων μας. Κάνουν καινούργια προσπάθεια με νέα γραφεία. Ο πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασίου μας προσκάλεσε και έτσι θα βρεθούμε στα γραφεία του Ο.Φ. Νίκης μια αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ, μαζί με τον προπονητή μας, τον Στάικο Βεργέτη. Θέλουμε με αυτόν τον τρόπο να τους ευχηθούμε να κάνουν μία καλή νέα αρχή.
Σκοπός μας είναι να συναντηθούμε με όλους τους οργανωμένους οπαδούς. Θέλουμε να πάμε να δούμε και τα παιδιά από το Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης», πηγαίνοντας στα γραφεία τους και αν ανοίξουν τα δικά τους τα γραφεία και οι Blue Angels, να τους επισκεφτούμε και αυτούς».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Revenge porn στην Πιερία: «Μου είπε να βρω 4 νεκροφόρες» – Ξεσπά η 20χρονη

Ξεσπά η 20χρονη κοπέλα που δέχεται εκβιασμούς και απειλές από έναν 28χρονο στην Πιερία και…

13 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στην Σκόπελο – Στο Νοσοκομείο 5χρονο κοριτσάκι

Στο Νοσοκομείο Βόλου διακομίσθηκε το απόγευμα ένα 5χρονο κοριτσάκι. Ειδικότερα, με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων…

13 Μαρτίου 2024

Σε απελπισία οι εποχικοί εργαζόμενοι: Επίδομα για 3 μήνες και τον χειμώνα… δανεικά

Σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης αντιμετωπίζουν χιλιάδες εποχικοί εργαζόμενοι στη χώρα μας, που αναγκάζονται να ζουν με…

13 Μαρτίου 2024

Νέα απάτη μέσω αγγελίας στο διαδίκτυο – Πάνω από 3.000 ευρώ η λεία των απατεώνων

Μια ακόμα υπόθεση διαδικτυακής απάτης η οποία και διερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές, σημειώθηκε στη…

13 Μαρτίου 2024

Αχ. Μπέος: Αυτή είναι η Ελλάδα της διαπλοκής και των συμφερόντων

Ο «ισχυρός» άνδρας της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, με προσωπική του δήλωση σε μέσο κοινωνικής…

13 Μαρτίου 2024

Καθαρά Δευτέρα: Τι να κάνετε αν ο χαρταετός μπλεχτεί σε καλώδια – Οδηγίες από τον ΔΕΔΔΗΕ

O ΔΕΔΔΗΕ δίνει χρήσιμες οδηγίες για το πέταγμα του χαρταετού καθώς η Καθαρά Δευτέρα πλησιάζει.…

13 Μαρτίου 2024