Ελλάδα

Ερχονται αλλαγές στο ωράριο μετακίνησης τις ημέρες των εορτών

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει εισήγηση για να διαφοροποιηθούν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού σε περιφερειακό επίπεδο, ο Στέλιος Πέτσας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγή του ωραρίου μετακίνησης κατά τις ημέρες των Χριστούγεννων και της Πρωτοχρονιάς. Υπενθυμίζεται ότι λόγω lockdown υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας (21:00-05:00)

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ξεκαθάρισε ότι δεν θα γίνει επέκταση του ωραρίου για να διευκολυνθούν τα καταστήματα του λιανεμπορίου, ωστόσο, υπάρχει στο τραπέζι -αν κι εφόσον ανοίξουν τα μαγαζιά, μεταξύ των οποίων και τα κομμωτήρια- να υπάρξει διαφοροποίηση στο ωράριο τις ημέρες των εορτών για να μετακινηθεί ο κόσμος. Υπενθύμισε ότι θα πρέπει οι εορτασμοί στα σπίτια να είναι μέχρι εννέα άτομα.

Εν τω μεταξύ ο Στέλιος Πέτσας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αλλάξει η καραντίνα των 10 ημερών που έχει τεθεί σε όσους Έλληνες έρχονται από το εξωτερικό για τις γιορτές στην Ελλάδα, απόφαση που έχει προκαλέσει σφοδρότατες αντιδράσεις.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το