Αθλητισμός

Έρχεται… φορτσάτος ο Ντινιωτάκης στη Νίκη 

Φορτσάτος έρχεται στη Νίκη σημειώνοντας δύο γκολ στο τελευταίο του παιχνίδι με την Α.Ε. Μυλοποτάμου ο Γιάννης Ντινιωτάκης, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει πιθανότατα σήμερα. Με γραπτή δήλωση αποχαιρέτησε τη βολιώτικη ομάδα ο Δημήτρης Δημολιός.

Έναν τελευταίο αγώνα είχε ζητήσει να δώσει με την Α.Ε. Μυλοποτάμου η διοίκηση του συλλόγου από τον Γιάννη Ντινιωτάκη κι εκείνος φρόντισε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ήταν ο κορυφαίος της μέχρι τώρα ομάδας του στο προχθεσινό ματς με τον Άγιο Ιερόθεο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.
Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να σημειώνει και τα δύο τέρματα της Α.Ε. Μυλοποτάμου ισοφαρίζοντας ισάριθμες φορές το προβάδισμα που είχαν αποκτήσει οι φιλοξενούμενοι.

Μετά το τέλος του προχθεσινού παιχνιδιού ο Γιάννης Ντινιωτάκης αποχαιρέτησε διοικούντες, προπονητές, συμπαίκτες και φιλάθλους της Α.Ε. Μυλοποτάμου, καθώς αυτό ήταν το τελευταίο του ματς. Ο παίκτης έχει δώσει τα χέρια με τη Διοικούσα Επιτροπή της Νίκης και αναμένεται σήμερα στον Βόλο για να υπογράψει. Πάντως έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και δεν θα παίξει την Κυριακή.

Επίσης σήμερα στην προπόνηση θα βρίσκεται και ο Πάτροκλος Κροτσίδας. Ο λόγος για έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που γεννήθηκε τον Μάιο του 1994 και αγωνίζεται ως μέσος.
Έχει αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική με τον Κανάρη Νενητών Χίου, όπου κατέγραψε 11 συμμετοχές, ενώ άρχισε τη φετινή σεζόν στον Αιολικό, με τον οποίο αγωνίστηκε τέσσερις φορές. Ο Κροτσίδας έχει παίξει και στη Φούτμπολ Λιγκ αγωνιζόμενος σε δύο αναμετρήσεις με την Καλλονή.
Τέλος, οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν και την περίπτωση ενός Γιουγκοσλάβου ποδοσφαιριστή.

Το «αντίο» του Δημολιού
Στην ίδια μοίρα αλλά με αντίστροφη πορεία με τον Γιάννη Ντινιωτάκη βρίσκεται και ο Δημήτρης Δημολιός. Όπως και ο Ντινιωτάκης, έτσι και ο 22χρονος ποδοσφαιριστής έδωσε τον τελευταίο του αγώνα με την κυανόλευκη φανέλα κόντρα στον Α.Ο. Σελλάνων.

Παρότι έχει συμφωνήσει ήδη με τον Απόλλωνα Λάρισας ο νεαρός αριστερός μπακ δέχθηκε να βοηθήσει τη Νίκη σ’ αυτό το σημαντικό παιχνίδι ως ένδειξη αγάπης προς την ομάδα αλλά και καλής θέλησης προς τη Διοικούσα Επιτροπή, η οποία δεν του στάθηκε εμπόδιο για να παίξει σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Ο Δημήτρης Δημολιός έδειξε συνέπεια και ενίσχυσε τη Νίκη στο ματς με τον Α.Ο. Σελλάνων έχοντας πολύ καλή απόδοση. Μάλιστα από τις εξαιρετικές του εκτελέσεις στις στημένες φάσεις λίγο έλειψε να δημιουργήσει και κάποιο γκολ.

Μετά τη λήξη της κυριακάτικης αναμέτρησης ο ξανθομάλλης αμυντικός αποχαιρέτησε τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, το προπονητικό τιμ, τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και φυσικά τους οπαδούς της Νίκης, οι οποίοι από την πλευρά τους του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα του στη Football League.
Από τη μεριά του ο Δημήτρης Δημολιός θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στην ομάδα στην οποία έπαιξε σε 43 σερί αγώνες πρωταθλήματος χωρίς να αντικατασταθεί, αποτελώντας βασικό της στέλεχος τα τρία τελευταία χρόνια. Έδωσε στη δημοσιότητα γραπτή δήλωση με την οποία επισημαίνει τα εξής:

«Μετά από ενάμιση χρόνο στην ομάδα ήρθε η ώρα να αποχωρήσω, γιατί μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μεγαλύτερη κατηγορία. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπέροχο κόσμο της ομάδας που με στήριξε και μου έδειξε την αγάπη του από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία που είχαμε. Η Νίκη είναι μεγάλη ομάδα και είμαι σίγουρος πως θα βρει τον δρόμο της, γιατί η θέση της δεν είναι στη Γ’ Εθνική. Εις το επανιδείν».

Τρίτη συνεχόμενη επιτυχία για Νίκη
Την τρίτη συνεχόμενη επιτυχία της πανηγύρισε η Νίκη επικρατώντας με 1-0 του Α.Ο. Σελλάνων. Παρά τις πολλές ελλείψεις οι «κυανόλευκοι» κατόρθωσαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο ενός πολύ καλού αντιπάλου ανεβαίνοντας στη 2η θέση της βαθμολογίας.
«Χρυσός» σκόρερ ήταν πάλι ο Νέτι Μέτσε. Ο ταλαντούχος μέσος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Ιορδανίδης από τον Χάδιαρη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
Διαιτητής: Λεωνίδας (Τρικάλων)
Βοηθοί: Τζάνης, Παπαγεωργόπουλος (Τρικάλων)
Κίτρινες: Δημολιός, Μπάιριτς, Μέτσε, Λάιος, Βέργος – Βουκμάνοβιτς, Χάδιαρης
ΝΙΚΗ: Θεολόγης, Λάιος, Δημολιός, Βέργος, Χρ. Καρτσαμπάς, Μέτσε Ντόλγκι, Γενιτσαρίδης (78’ Αναστασίου), Μπάιριτς (85’ Αλ. Καρτσαμπάς), Ιορδανίδης (93’ Ζιώγας), Βουρδάκης (57’ Ματθαίου).
Α.Ο. ΣΕΛΛΑΝΩΝ: Κουτσόπουλος, Έρβιστ, Τζάνης, Αρχοντής, Κούρκουλας (87’ Γιαγιάκος), Θεοδωρόπουλος (82’ Δανιήλ), Μπαλαμπάνος (64’ Μάττας), Χάδιαρης, Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Υφαντής.

Share

Πρόσφατα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Έδωσαν εντολή στον ΕΦΕΤ να ελέγξει τα φαγητά που θα δοκίμαζε ο Μητσοτάκης στα Ιωάννινα – Τι απαντά η ΕΛΑΣ

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας πως δόθηκε εντολή στον ΕΦΕΤ για να…

28 Μαΐου 2024

Σοκ σε περιοχή του Δήμου Ρ.Φεραίου: Στο Νοσοκομείο άνδρας μετά από επίθεση – Συνελήφθη ο δράστης

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ένας άνδρας μετά από επίθεση που δέχθηκε από συγχωριανό…

28 Μαΐου 2024

Ακίνητα: «Φωτιά» πήραν οι τιμές των διαμερισμάτων – Νέα άνοδος 10,4% το α’ τρίμηνο

«Φωτιά» πήραν και φέτος οι τιμές των διαμερισμάτων, συνεχίζοντας το ράλι των τελευταίων ετών. Σύμφωνα…

28 Μαΐου 2024

Πάρνηθα: Σενάριο για ναρκωτικά πίσω από την επίθεση σε εθελοντές – Τι ερευνά η αστυνομία

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση ξυλοδαρμού των εθελοντών στην Πάρνηθα,…

28 Μαΐου 2024

Μαγιόρκα: Αλλόφρων ντόπιος οδηγός καταδιώκει και εμβολίζει αυτοκίνητο με Βρετανούς τουρίστες

Τις τρομακτικές στιγμές κατά τις οποίες ένας οδηγός σε κατάσταση αλλοφροσύνης καταδιώκει με το SUV…

28 Μαΐου 2024

Στο Νοσοκομείο Βόλου γυναίκα με αιμορραγία

Στο Νοσοκομείο Βόλου μεταφέρθηκε 42χρονη πριν από καμιά ώρα περίπου από την Αλόννησο. Ειδικότερα με…

28 Μαΐου 2024