Ελλάδα

Ερχεται ένταλμα σύλληψης για ηθοποιό με εμπλοκή στην υπόθεση Λιγνάδη

Οταν η Σοφία Μπεκατώρου έβρισκε το σθένος να ανοίξει τον φάκελο της σεξουαλικής κακοποίησης στην Ελλάδα, δεν περίμενε κανείς ότι θα ακολουθήσει τέτοιο τσουνάμι αποκαλύψεων και πόσο βαθιά ριζωμένο θα ήταν το κακό. Με τον Δημήτρη Λιγνάδη να βρίσκεται ήδη υπό κράτηση, μια σειρά νέων αποκαλύψεων βγαίνει στο προσκήνιο. Ετσι, ακόμα και τις επόμενες ώρες αναμένεται η έκδοση και δεύτερου εντάλματος σύλληψης για ηθοποιό, που καταγγέλλεται από φερόμενο ως θύμα για βιασμό.

Ο ηθοποιός που παίζει αυτή την περίοδο σε τηλεοπτική σειρά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του πρωινού του ΑΝΤ1 «εμπλέκεται στην αρχική υπόθεση του γνωστού σκηνοθέτη ηθοποιού. Τις προηγούμενες ημέρες κατατέθηκε μία μήνυση από έναν άνδρα, ο οποίος κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό για βιασμό στα όρια της παραγραφής δηλαδή πριν από περίπου 15 χρόνια. Αυτή την υπόθεση θα την τρέξει με ιδιαίτερη προσοχή η εισαγγελία, μάλιστα έχει αναθέσει στην κρατική ασφάλεια να την ερευνήσει και δεν αποκλείεται αν υπάρχουν άμεσα εξελίξεις και εντάλματα».

Την ίδια ώρα, εκτός από τον προαναφερθέντα ηθοποιό που βρίσκεται πολύ κοντά στο να κληθεί από τη Δικαιοσύνη, ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε σήμερα ενώπιον της εισαγγελίας και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται τις επόμενες ημέρες να προχωρήσει σε συμπληρωματική προσκόμιση στοιχείων αναφορικά με υποθέσεις σεξουαλικής βίας στο χώρο του θεάτρου. Ο κ. Μπιμπίλας παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για περισσότερη από μία ώρα. Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση για το περιεχόμενο της κατάθεσης του, λέγοντας μόνο πως «άρχισε η διαδικασία, επομένως έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη». Επισήμανε πως δεν προτίθεται να προβεί σε καμία δήλωση αναφέροντας χαρακτηριστικά πως δεν επιθυμεί να ερωτηθεί για το «τι έφερα και τι δεν έφερα», σχολιάζοντας πως οι δημοσιογράφοι γνώριζαν τι θα προσκομίσει πριν μιλήσει ο ίδιος.

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το