Αθλητισμός

ΕΠΣΘ: Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα βίας

Τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Ρήγας Φεραίος με εισβολή οπαδών των «ερυθρολεύκων» στον αγωνιστικό χώρο δεν έμειναν απαρατήρητα από την ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Η διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα όσα έγιναν, τονίζοντας ότι αν επαναληφθεί τέτοιο φαινόμενο θα υπάρξει διακοπή αγώνα έως και διακοπή όλων των πρωταθλημάτων. Το κείμενο είναι το εξής:

«Ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Μιλτιάδης Καλόγηρος καθώς και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα φαινόμενα κάθε μορφής βίας από όπου και αν προέρχονται και τα οποία ακυρώνουν την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από όλους για την αναβάθμιση των πρωταθλημάτων της και κυρίως για την εξάλειψη φαινομένων που αμαυρώνουν την εικόνα του ποδοσφαίρου μας. Από εδώ και στο εξής η ανοχή θα είναι μηδενική και σε περίπτωση επανάληψης της παραμικρής μορφής βίας θα υπάρχει σε πρώτο βαθμό οριστική διακοπή του αγώνα και σε δεύτερο βαθμό οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της Ένωσης».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το