Αθλητισμός

Επιβεβλημένη ήταν η απόκτηση τερματοφύλακα για τον Βόλο

Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα ήταν απολύτως αναγκαία για τον Βόλο, αφού υπήρχε λειψανδρία στη συγκεκριμένη θέση. Αρχικά ο Μάριος Σιαμπάνης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και η κακοδαιμονία συνεχίστηκε με τον τραυματισμό του Μάριου Παπαδόπουλου.

Τα παραπάνω καθιστούσαν την έλευση ενός γκολκίπερ επιβεβλημένη και η διοίκηση έκανε αυτό που έπρεπε. Πιο συγκεκριμένα ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Ντάνιελ Κόβατς (φωτό), ο οποίος είναι 30 ετών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τον Ούγγρο πορτιέρο έχει ως εξής: «H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Ούγγρου τερματοφύλακα Ντάνιελ Κόβατς.

Ο ύψους 1,90μ. γκολκίπερ τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στην ουγγρική Φέχερβαρ απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Ντάνιελ Κόβατς στην οικογένειά της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «κυανέρυθροι» είχαν ενδιαφερθεί και για τον Μάρκο Γιόχανσον. Ο Σουηδός γκολκίπερ ανήκει στο Αμβούργο, αλλά αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Χάλμσταντ.

Σύμφωνα με το Sportime.gr η αρχική απάντηση ήταν αρνητική, αλλά δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια. Ωστόσο η υπόθεση καθυστερούσε και η διοίκηση της ΠΑΕ δεν επιθυμούσε να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος. Έτσι έσπευσε να κλείσει τον Ντάνιελ Κόβατς, προκειμένου να ενισχυθεί κάτω από τα δοκάρια.

 

Συνεχίζεται η δημοπρασία

για τη φανέλα του Βόλου

Στο μεταξύ μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβε η Σούπερ Λιγκ. Πιο συγκεκριμένα έβγαλε σε δημοπρασία τις φανέλες όλων των ομάδων που μετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι τιμές κυμαίνονται από 600 μέχρι 65 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό αυτές τις γιορτινές ημέρες. Ασφαλώς από αυτή τη δράση δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η ΠΑΕ Βόλος, η οποία έδωσε φανέλα υπογεγραμμένη, προκειμένου να βγει σε δημοπρασία.

Για το θέμα αυτό η Σούπερ Λιγκ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Σε εξέλιξη είναι οι δημοπρασίες στήριξης των συνανθρώπων μας με τις υπογεγραμμένες φανέλες όλων των ομάδων της Σούπερ Λιγκ μέχρι και την Πρωτοχρονιά στις 11:00 μ.μ.

Μια ακόμα κοινωνική πρωτοβουλία της Σούπερ Λιγκ, σε συνεργασία με όλες τις ομάδες, έρχεται να στηρίξει φιλανθρωπικά ιδρύματα, καθώς όλα τα έσοδα των δημοπρασιών θα διατεθούν για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, μέσω της Emfasis Foundation και της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο άλλος άνθρωπος».

Μέσα από την ιστοσελίδα Charity Idols μπορείτε να πλειοδοτήσετε για την  αυθεντική φανέλα της κάθε ομάδας, με τα αυτόγραφα των ποδοσφαιριστών, προσφορά των ομάδων της Σούπερ Λιγκ.

Κάθε φανέλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

Από τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου 2023, στις 11 μ.μ. και μέχρι την Πρωτοχρονιά, 1η Ιανουαρίου 2024, στις 11 μ.μ. όλοι οι φίλαθλοι, μπορούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία των δημοπρασιών, με εύκολο και ασφαλή τρόπο.

Κάθε φανέλα συνοδεύεται από πιστοποιητικό αυθεντικότητας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η διάρκεια των δημοπρασιών είναι επτά ημέρες, αρχίζουν τα Χριστούγεννα, 25 Δεκεμβρίου 2023, στις 11 μ.μ. και ολοκληρώνονται την Πρωτοχρονιά, στις 11 μ.μ.

Οι δημοπρασίες θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Charity Idols και μέσω της πλατφόρμας δημοπρασιών https://www.charityidols.com».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Στα 6,2 δισ. οι απλήρωτοι φόροι – Ποιοι απειλούνται με κατασχέσεις [πίνακες]

Στα 6,276 δισ. ευρώ ανήλθαν οι φόροι που έμειναν απλήρωτοι το 2023 με τον αριθμό των οφειλετών…

11 Μαρτίου 2024

Κύκλωμα νόθευσης καυσίμων και ποτών: Στη φυλακή ο φερόμενος αρχηγός και άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Προφυλακιστέα κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια, τέσσερα άτομα, αντιμέτωπα με βαριές κατηγορίες ως…

11 Μαρτίου 2024

Παρόντος του πατέρα του το έβαλε στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση, λέει η δομή που φιλοξενούσε τον 15χρονο γιο του παλαιοχριστιανού

Ανακοίνωση με τη δική της εκδοχή για το τι συνέβη με τον γιο του παλαιοχριστιανού…

11 Μαρτίου 2024

Eurogroup: Περιοριστικός ο δημοσιονομικός προσανατολισμός το 2025, οι πολιτικές θα πρέπει να παραμείνουν ευέλικτες

Οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης κατέληξαν σε συμφωνία για τον προσανατολισμό της δημοσιονομικής πολιτικής για…

11 Μαρτίου 2024

Καταδικάστηκε ο 67χρονος λυράρης που εξέδιδε ανήλικο στην Κρήτη – Αθωώθηκε ο γιατρός

Συνολική ποινή φυλάκισης άνω των πέντε ετών -κατά συγχώνευση- επέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας το…

11 Μαρτίου 2024

Ομοφοβικό ρεσιτάλ στην Κέρκυρα: Έκαψαν ομοίωμα του Κασσελάκη σε καρναβάλι

Δεν έχουν τέλος τα ομοφοβικά περιστατικά στη χώρα μας. Μετά το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη τις…

11 Μαρτίου 2024