ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας

Τοπικά

Νεκρός γνωστός ράπερ στις ΗΠΑ

Κόσμος

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Στον Ολυμπιακό Βόλου ο David Nazim

Αθλητισμός

Προς απέλαση επτά αλλοδαποί

Τοπικά

Τοπικά

Επιβάτες λεωφορείου ΟΣΕ ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή για ακύρωση δρομολογίου από Βόλο προς Λάρισα

Έτρεχαν να βρουν τρόπο να μετακινηθούν και να φτάσουν στη Λάρισα, χθες, οι ταξιδιώτες από τον Βόλο που έκλεισαν εισιτήρια με το λεωφορείο του ΟΣΕ, για τις 08.30 π.μ.
Όταν επιβιβάστηκαν οι ταξιδιώτες στο λεωφορείο ενημερώθηκαν πως το δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί και σύμφωνα με την καταγγελία τους αυτό συνέβη γιατί ο Βόλος γιορτάζει τον Πολιούχο Άγιο. Η επίσημη απάντηση του ΟΣΕ με τα γραφεία του οποίου επικοινώνησε η «Θ» ήταν πως το δρομολόγιο δεν έγινε γιατί αρρώστησε ο οδηγός, ενώ τα υπόλοιπα δυο δρομολόγια εκτελέστηκαν κανονικά.

Χθες το πρωί μόλις ανακοινώθηκε πως το δρομολόγιο δεν θα γίνει επικράτησε πανικός και ταξιδιώτες κάλεσαν την αστυνομία.

«Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Άλλοι έτρεχαν να βρουν ταξί ή λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να πάνε Λάρισα καθώς έχαναν τις ανταποκρίσεις των τρένων για Αθήνα η Θεσσαλονίκη, άλλοι έφυγαν. Επικράτησε πανικός γιατί ο καθένας είχε μια δουλειά που έπρεπε να προλάβει. Η δικαιολογία περί Πολιούχου μας φάνηκε εντελώς αστεία, ενώ το γεγονός ότι από το απόγευμα της Τρίτης έκοβαν κανονικά εισιτήρια χωρίς να μας ενημερώσουν ήταν απαράδεκτο. Δυο χρόνια τώρα συμπεριφέρονται με απαξίωση στους πελάτες τους», τόνισε μια γυναίκα που ήθελε να ταξιδέψει στη Λάρισα και ήταν αυτή που κάλεσε και την αστυνομία.

Υπάλληλος του ΟΣΕ τόνισε χθες στη «Θ» πως το δρομολόγιο δεν έγινε γιατί αρρώστησε ο οδηγός, αλλά δεν διευκρινίστηκε γιατί δεν υπήρχε αντικατάστασή του.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το