Τοπικά

Επιτυχόντες από το Πήλιο και δίδυμη επιτυχία από το Γενικό Λύκειο Αργαλαστής

Με κεντρικό στόχο να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα διαγωνίστηκαν υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τα Γενικά Λύκεια του Πηλίου. Οι βαθμολογίες που ανακοινώθηκαν, επέφεραν ανάμικτα συναισθήματα στους υποψήφιους. Για αρκετούς η αγωνία παρατείνεται μέχρι το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου που θα ανακοινωθούν οι βαθμολογίες και θα ξέρουν σε ποια τμήματα θα εισαχθούν.

Μαρία Κομνηνού, ΓΕΛ Ζαγοράς, 17.400 μόρια

ΓΕΛ Ζαγοράς
Από το ΓΕΛ Ζαγοράς υποψήφιοι που είχαν θετικές επιδόσεις, ήταν, όπως αναφέρθηκε από το σχολείο, οι εξής: Μαρία Κομνηνού, 17.400 μόρια, από ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, Σοφία Λιάτσικου, Ανθρωπιστικών Σπουδών, 16.300, Ελένη-Καλλιόπη Γεωργαδάκη, Θετικών Σπουδών, 15.675, Μαρία Καραρήγα, Ανθρωπιστικών, 14.525, Μαρία Ανδρέου, Οικονομίας – Πληροφορικής, 14.375.
Η Μαρία Κομνηνού από το ΓΕΛ Ζαγοράς, με 17.400 μόρια, κατεύθυνση Ανθρωπιστικών Επιστημών, ανέφερε τα εξής: «Έκανα μεγάλο αγώνα για να πετύχω αυτά τα μόρια, γιατί είχα στόχο τη Νομική από μικρή, ήταν όνειρό μου. Είχα και τη στήριξη των καθηγητών και των δικών μου ανθρώπων και τελικά τα κατάφερα παρά τις αντιξοότητες. Θα ήθελα να εισαχθώ στο Τμήμα Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όμως τελικά μάλλον θα καταφέρω να εισαχθώ στο Τμήμα Νομικής της Κομοτηνής».

ΓΕΛ Αργαλαστής
Σημαντικές είναι οι επιτυχίες και από το ΓΕΛ Αργαλαστής με τον διευθυντή του σχολείου κ. Φαίδωνα Καψιμάλη να επισημαίνει πως «φέτος στο ΓΕΛ Αργαλαστής, αρκετοί υποψήφιοι σημείωσαν καλές βαθμολογίες».
Αναλυτικά ορισμένες περιπτώσεις υποψηφίων με καλές βαθμολογίες, όπως ανακοινώθηκε από το σχολείο, είναι οι εξής: Μάρκου Αλεξάνδρα, ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, 17.700 μόρια, Ελένη Βλαχοδήμου, Οικονομίας και Πληροφορικής, 17.525 μόρια, Ζήση Αργυρώ, 17.650 μόρια, Ζαχαράκη Γεωργία, Ανθρωπιστικών Σπουδών, 16.850 μόρια, Έρρικα Πεσκετία, 16.700, Ανθρωπιστικών Σπουδών, Τεντζεράκη Ελπίδα, Θετικών Σπουδών, 16.050 μόρια, Κωνσταντινάκης Χρήστος, Θετικών Σπουδών, 16.400 μόρια, Παρασκευή Ζήση, Θετικών Σπουδών, 13.350.
Από το ΓΕΛ Αργαλαστής είχαμε και δίδυμη επιτυχία. Ειδικότερα η Αργυρώ και Παρασκευή Ζήση πρόσφεραν χαμόγελα στην οικογένειά τους. Η Αργυρώ με 17.650 μόρια, κατεύθυνση Επιστημών Οικονομίας και Πληροφορικής, και η Παρασκευή με 13.550 μόρια, κατεύθυνση Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, ανέφεραν τα εξής: «Διαβάζαμε μαζί, αλλά και μόνες, καθώς δεν είχαμε όλα τα μαθήματα κοινά».
Η Αργυρώ είπε πως «στόχος δικός μου είναι το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της αδερφής μου Παρασκευής, το Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το