Αθλητισμός

Επιτυχημένη εμφάνιση στην Ύδρα για τους ιστιοπλόους της Himera Sailing School

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η αγωνιστική ομάδα της Himera Sailing School, που έχει έδρα τον Βόλο, τις ιστιοπλοϊκές υποχρεώσεις της για το 2019 συμμετέχοντας στον αγώνα της Ύδρας. Αυτός πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 23-25 Μαρτίου και τον διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.
Πρόκειται για τον αγώνα ο οποίος αποτελεί την επίσημη έναρξη της αγωνιστικής περιόδου πανελλαδικώς, ενώ τα σκάφη που συγκεντρώθηκαν ήταν 50 στον αριθμό.
Η ομάδα της Himera Sailing School απαρτιζόμενη από μέλη των αγωνιστικών της τμημάτων συμμετείχε με το σκάφος «Άναξ» καταλαμβάνοντας την 10η θέση σε σύνολο 24 σκαφών στην κατηγορία performance, καθώς και την 1η θέση στην επιμέρους κατηγορία performance3 σε σύνολο εννέα σκαφών.

Την ομάδα, η οποία στελεχώθηκε με ιστιοπλόους από Βόλο, Λάρισα και Καρδίτσα, αποτέλεσαν οι Νίκος Μύθης, Γιώργος Παπαντωνίου, Στέφανος Αναστασίου, Μαρίλια Παπαθεοχάρη, Αγγελική Μπουρούση, Αποστόλης Πλακάς με κυβερνήτη τον Νίκο Αναγνώστου. Με τη συμμετοχή και αθλητών από Λάρισα, Καρδίτσα, αποδείχθηκε ότι η ιστιοπλοΐα μπορεί να αποτελέσει δραστηριότητα ακόμα και για αυτούς που δεν έχουν την τύχη να ζούνε σε παραθαλάσσιες πόλεις.
Παράλληλα εν όψει έναρξης του πρώτου αγωνιστικού τμήματος της χρονιάς στις 6/4, η Himera Sailing School διοργανώνει την παρουσίαση «αγωνιστική ιστιοπλοΐα» τη Δευτέρα 1/4 στις 19.30 στο καφέ «4 Εποχές» (Σ. Σπυρίδη-Τ.Οικονομάκη) η οποία είναι ανοικτή στο ευρύ κοινό. Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη σχολή και τα προγράμματα αυτής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το