Αθλητισμός

Επιτυχίες Βολιωτών καρατέκα στο βαλκανικό πρωτάθλημα Kyokushinkai

Απόλυτα επιτυχής ήταν η ελληνική αποστολή στο 8ο βαλκανικό πρωτάθλημα knock down όλων των κατηγοριών του δυναμικού Kyokushinkai Karate στο Βελιγράδι. Μάλιστα, πέραν των βαλκανικών χωρών, μετείχαν ακόμη η Αυστρία και η Γαλλία, με το σύνολο των αθλητών να φτάνει τους 250.

Επάξια εκπροσώπησαν την πόλη και την χώρα μας οι αθλητές του αρχηγού και εκπροσώπου  Ιωάννη Στεφάνου. Αναλυτικά, οι επιτυχίες τους: Κασαπάκη Σοφία 2η θέση Κούμιτε κορασίδων -40 κιλών, Τσουκαλά Γεωργία 3η θέση στην κατηγορία Κούμιτε γυναικών -65 κιλά, Δεληγιάννης Νικόλαος 3η θέση στην κατηγορία κούμιτε Senior -90 κιλών, Σηφάκης Μιχάλης 3η θέση στην κατηγορία κούμιτε ανδρών -90 κιλών, Ασκιανάκη Ροδάνθη 5η θέση στην κατηγορία Κάτα γυναικών.

Ο αρχηγός της ελληνικής αποστολής και εκπρόσωπος της χώρας μας Ιωάννης Στεφάνου προσέφερε τις υπηρεσίες του τόσο ως coach των αθλητών/ τριών μας όσο και ως διαιτητής των αγώνων. Η μεγάλη εμπειρία του ως διαιτητής, η σωστή και δίκαιη κρίση του είχαν ως αποτέλεσμα να τον επιλέξουν στην καλύτερη πεντάδα των διαιτητών οι οποίοι διαιτήτευσαν όλους τους τελικούς αγώνες του πρωταθλήματος.

Ο κ. Ιωάννης Στεφάνου συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές μας για την συμμετοχή τους και τις επιτυχίες που μας χάρισαν και τους υπόσχεται ότι θα είναι πάντα δίπλα τους για κάθε μελλοντική διοργάνωση.

Τόσο ο εκπρόσωπος της Ελλάδας Shihan Ιωάννης Στεφάνου όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του βολιώτικου συλλόγου ευχαριστούν θερμά από καρδιάς τους χορηγούς της Ελληνικής αποστολής που παρ’ ότι την δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνουμε συνέβαλλαν οικονομικά για την κάλυψη των εξόδων της ομάδας μας καλύπτοντας ένα μεγάλο μέρος της συμμετοχής μας και βοήθησαν ουσιαστικά στην επιτυχή παρουσίας μας. Πρόκειται για τα εξής καταστήματα της πόλης μας: State Coffee του κ. Δημήτρη Πουρδάλα, E-Power Α. Ντούρας & Π. Απέργη ΙΚΕ, Eco Technical Solutions, Τόρης-Χατζής ΕΠΣ εισαγωγές-εμπόριο ανταλλακτικών αυτοκινήτων, Συνεταιριστικό Ι.ΚΤΕΟ Βόλου, Κρέατος τέχνη του κ. Δάκη Τσίντρου.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το