Αθλητισμός

Επιτυχίες του ΝΟΒΑ στην κολύμβηση – Κατέκτησε πέντε μετάλλια στο Γκραν Πρι Χριστουγέννων

Πολύ καλή παρουσία είχε η αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του ΝΟΒΑ στην τελική φάση στο Γκραν Πρι Χριστουγέννων που πραγματοποιήθηκε στο κολυμβητήριο του Βόλου. Έλαβε μέρος με επτά αθλητές-τριες και είχε εννέα προκρίσεις σε τελικούς και πέντε μετάλλια. Από αυτά, τα τέσσερα ήταν χρυσά και ένα χάλκινο.
Ο Γιώργος Βελιάδης εντυπωσίασε κατακτώντας και τα τέσσερα χρυσά του Ομίλου. Πρώτευσε στα 50μ. ελεύθερο, στα 100μ. ελεύθερο, στα 50μ. πεταλούδα και στα 100μ. πεταλούδα. Το χάλκινο μετάλλιο για τον ΝΟΒΑ το πήρε η Μαρίνα Τριανταφυλλίδη, η οποία τερμάτισε 3η στα 800μ. ελεύθερο.
Σε τρεις τελικούς αγωνίστηκε η Χριστίνα Τσαπράζη που κατετάγη 6η στα 100μ. πρόσθιο, 7η στα 50μ. πρόσθιο και επίσης 7η στα 200μ. ελεύθερο. Η Έρρικα Αποστολάκη έλαβε μέρος σε δύο τελικούς και ήταν 6η στα 800μ. ελεύθερο και 7η στα 200μ. ελεύθερο.

Οι αθλητές Καρρόπουλος Γεώργιος, Κασσανδρινός Αλέξανδρος, και Τριανταφυλλίδης Στέφανος το ερχόμενο Σάββατο θα συμμετέχουν με την αγωνιστική ομάδα στην ημερίδα ορίων στη Λάρισα.
Επίσης, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14-15 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι αγώνες των Βετεράνων (Masters) που συνδιοργανώνει ο ΝΟΒΑ με την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος στο κλειστό κολυμβητήριο του E.A.K και την πισίνα 25μ. «Ιάσων Ζηργάνος».
Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές-τριες και τους προπονητές για τις επιτυχίες τους και τους εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το