Αθλητισμός

Επιτυχίες της ομάδας στίβου U16 του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο ο 2ος όμιλος του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου στην κατηγορία U16.
Ένα χρυσό και 2 αργυρά μετάλλια κατέκτησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου.

Συγκεκριμένα:
Χρυσό μετάλλιο στην δισκοβολία με βολή στα 24.65m που είναι και ατομικό ρεκόρ κατέκτησε η Κουκογιάννη Μαρία. Νεαρή, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον αθλήτρια.
Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 200m με εμπόδια με 26΄΄74και νέο ατομικό ρεκόρ και πολύ καλή επίδοση έκανε ο Τσαλίκης Γιάννης ο οποίος κατέκτησε και την 8η θέση στο αγώνισμα του τετραπλούν με επίδοση 14.30m.


Αργυρό επίσης μετάλλιο κατέκτησε ο μικρός της παρέας Γρηγορίου Γιάννης στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5.81m. Η μη σωστή προσέγγιση στην φόρα του του στέρησε ένα πολύ μεγαλύτερο άλμα. Ακόμη ήρθε 4ος στο αγώνισμα του τετραπλούν με επίδοση15,11m

Επίσης αγωνίστηκαν οι Ρέπου Ζωή που κατέκτησε την 8ηθέση στο Μήκος με 4.88m και την 5ηθέση στο τετραπλούν με 13,38m ο Μακρυγιάννης Κλέαρχος στην Δισκοβολία καταλαμβάνοντας την 6η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ 36.09m και η Λέφα Κατερίνα στην Σφαιροβολία με 9.43m κατέλαβε την 7η θέση
Όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες υπερέβαλαν εαυτόν κάνοντας ατομικά ρεκόρ ή πλησιάζοντας τις επιδόσεις τους.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει θερμά τους παραπάνω αθλητές και αθλήτριες για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους.

Κεντρική φωτό: Η Μαρία Κουκογιάννη 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το