Αθλητισμός

Επιτυχίες της Νίκης στον στίβο

Έκλεισε ο κύκλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των διασυλλογικών πρωταθλημάτων στίβου, τα οποία διεξήχθησαν το μήνα Μάϊο, με τους αθλητές της Νίκης να καταγράφουν επιτυχίες..
Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Β’ το οποίο έγινε στο Πανθεσσαλικό έλαβαν μέρος 26 αθλητές/τριες του τμήματος σε ένα από τα τέτραθλα (μήκος-ύψος-60μ.εμπ.-σφαίρα) της κατηγορίας τους. Για μία ακόμη φορά κράτησαν την πρώτη θέση στην ομαδική κατάταξη ανάμεσα στα σωματεία του νομού που συμμετείχαν και στους ΠΠ και στις ΠΚ, κάτι που αποδεικνύει την σωστή δουλειά που γίνεται στη Νίκη από τους προπονητές της.

Επίσης, στα Τρίκαλα διεξήχθη το διασυλλογικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών (β’ φάση) και το σύνθετο ΠΠ-ΠΚ Α’, όπου έλαβαν μέρος επτά αθλητές/τριες. Συγκεκριμένα: Στα 400μ. εμπ. ο Χρήστος Γκαράς πήρε την 3η θέση με 56’’93. Η Ξανθίππη Φιλατζικιώτη ήταν επίσης 3η στα 800μ. με 2’37’’91. Η Έφη Φλώρου στα 5.000μ. ήλθε 3η με 18’45’’60 (οι βαθμοί μοιράζονται με σύλλογο των Τρικάλων στον οποίο πήγε λόγω σπουδών). Στα 200μ. οι Χάρης Μάνης και Κων/νος Ανδρεάδης είχαν χρόνο 24’’12 και 25’’92 αντίστοιχα. Τέλος, στο πένταθλο η Ανδρομάχη Βελέντζα ήλθε 8η και Σταυρούλα Παπασακελλαρίου 13η. Να σημειωθεί ότι η Βελέντζα στο άλμα εις μήκος πέταξε κυριολεκτικά με άλμα στα 5.28, επίδοση που αποτελεί μία από τις καλύτερες στην κατηγορία της και είναι και όριο για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος και Απόστολος Βλαχάβας, καθώς και το μέλος της διοικούσας επιτροπής Χρόνης Βελέντζας.
Ο πρόεδρος και έφορος στίβου Φάτσης Στέργιος, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Τάκης Γιώργος, Μπατζανός Δημήτρης, Βελέντζας Χρόνης και οι προπονητές συγχαίρουν όλους τους αθλητές τους και τους εύχονται καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους και στα Πανελλήνια πρωταθλήματα που ακολουθούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το