Αθλητισμός

Επιτυχίες της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου σε αγώνες Αναβάσεων και Kart

Ικανοποιημένοι από την παρουσία τους είναι οι οδηγοί του Αθλητικού Σωματείου «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου», όπου το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου συμμετείχαν στην κυριολεξία απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδος σε αγώνες, Αναβάσεων και Kart.

Ξεκινώντας από τη Βόρεια Ελλάδα και την Νιγρίτα Σερρών, όπου άνοιξε η αυλαία του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον Κώστα Βασταρδή με το Citroen Xsara στην κλάση Formula Saloon Turbo-2. Το Σάββατο στα επίσημα χρονομετρημένα δοκιμαστικά σημείωσε τον πρώτο χρόνο της κλάσης και την Κυριακή του αγώνα κατέκτησε τελικά την 2η θέση.

Επόμενος αγώνας στην Νότια Ελλάδα και το νησί της Ζακύνθου, όπου φιλοξένησε τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Νοτίου Ελλάδος. Ο Μίλτος Αγγλόπουλος με Mitsubishi Evo 6 κατέκτησε και αυτός την 3η θέση στην κλάση Formula Saloon Turbo.

Και από τα αυτοκίνητα περνάμε στα Kart, με τον 3ο γύρο του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Karting στην Σπάρτη. Εδώ οι κατηγορίες είναι ανάλογα με την ηλικία του αθλητή ή τις τεχνικές προδιαγραφές του καρτ. Το αγωνιστικό βάπτισμα του πυρός έκανε η Εύη Σταφυλοπάτη με (Praga-Rotax) που κατέλαβε τελικώς την τέταρτη θέση, παρόλο τους πόνους στο αριστερό πλευρό, πίσω από την επίσης νεαρή και πρωτοεμφανιζόμενη Άννα Μαρία Φλώρου. Όσον αφορά την κατηγορία ΚZ3 ο Ραφαήλ Ζουμπουρλής (Saganas Team, CRG-TM) κατέκτησε την 2η θέση.
Η Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου συγχαίρει τους αθλητές της και τους εύχεται πάντα επιτυχίες στη συνέχεια των πρωταθλημάτων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το