Τοπικά

Επιτυχίες μαθητών του ΓΕΛ Αλμυρού σε μαθηματικούς διαγωνισμούς

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Αλμυρού συγχαίρουν τους μαθητές Αρβανίτη Κωνσταντίνο και Τσαμπίρα Μαριάννα της Α΄ Λυκείου για τη διάκρισή τους στο μαθηματικό διαγωνισμό «Ευκλείδης» και τον Ηλιάκη Ευστάθιο της Β΄ Λυκείου αντίστοιχα για το διαγωνισμό «Αρχιμήδης».

Οι παραπάνω μαθητές βραβεύτηκαν την Κυριακή 7\5\17 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Βόλου, παρουσία πολλών εκπροσώπων της μαθηματικής κοινότητας.
Ο Ηλιάκης Ευστάθιος, μάλιστα, σημείωσε εξαιρετική επίδοση στον 31ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Χημείας 2017 (98,5/100) και αναδείχθηκε-όπως και πέρυσι- πρώτος ανάμεσα σε 1395 μαθητές της Β΄ Λυκείου που συμμετείχαν από σχολεία όλης της Ελλάδας. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός διεξήχθη το Σάββατο 18/3/2017 στην Αθήνα ενώ για τη συμμετοχή στη Β΄φάση θα υπάρξει προετοιμασία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από τους 10 συμμετέχοντες στη φάση αυτή θα επιλεγούν οι 4 πρώτοι για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Χημείας που θα διεξαχθεί στην Ταϋλάνδη από 6-15 Ιουλίου 1917.
“Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο Στάθη και σε όλους τους μαθητές μας που αγωνίζονται και κάνουν βήματα προόδου στη ζωή τους”, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Αλμυρού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το