Αθλητισμός

Επιτυχίες κωπηλατών του ΝΟΒΑ σε διεθνείς αγώνες

Στους 25ους διεθνείς αγώνες κωπηλασίας με την επωνυμία «Ρεγκάτα Μεγάλου Αλεξάνδρου» που διεξάχθηκαν στην Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο και διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου και Αργοναύτες συμμετείχε με τρία πληρώματα και μια συμμετοχή με δύο αθλήτριες, σε μικτό πλήρωμα της οκτακώπου γυναικών.


Στους αγώνες με πολύ υψηλό ανταγωνισμό και την συμμετοχή 320 αθλητών από 15 ομίλους τις Βόρειας Ελλάδας ο ΝΟΒΑ κατέκτησε δύο δεύτερες θέσεις, μία στο τετραπλό σκιφ κορασίδων και μία στην οκτάκωπο γυναικών. Αναλυτικότερα, στη 2η θέση τερμάτισε το 4x Κορασίδων με τις Νόνη Ισμήνη, Μπρουσοβάνα Κατερίνα, Παπανικολοπούλου Ελένη, Ζούζουλα Γεωργία. Επίσης, οι αθλήτριες του Ομίλου Νόνη Ισμήνη, Μπρουσοβάνα Κατερίνα συμμετείχαν σε μικτό πλήρωμα τις 8+ Γυναικών με συναθλήτριες από Ν.Ο.Ι. και Ν.Α.Ο.Κ.Θ. κατακτώντας την 2η θέση.

Τη 2η θέση κατέκτησε το τετραπλό σκιφ κορασίδων του ΝΟΒΑ

Επίσης, έλαβαν μέρος με αξιόλογη παρουσία το 4x Παίδων με τους Παρασκευά Νίκο, Νάνο Ιάσονα, Μπρουσοβάνα Κωνσταντίνο, Ιωαννίδη Ορέστη και το 1x Εφήβων με τον Οικονόμου Νίκο.
Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Χρήστος Γεροβασίλης, το Δ.Σ. και ο έφορος κ. Βασίλης Λυκομήτρος συγχαίρουν τους προπονητές και τους αθλητές- τριες για τις επιτυχίες τους και την αγωνιστική τους συμπεριφορά στους αγώνες.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το