Αθλητισμός

Επιτυχίες για τους αθλητές του Ολυμπιακού στην Άρση Βαρών

Με μεγάλη επιτυχία για τους αρσιβαρίστες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ που γυμνάζονται με την καθοδήγηση του προπονητή κ. Μπορτσέλη Χαράλαμπου διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο της Πυλαίας Θεσσαλονίκης όπως και στην Αθήνα οι προκριματικοί αγώνες για τους τελικούς των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων.
Δύο αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΒΟΛΟΥ προκρίθηκαν μέσα από αυτούς τους αγώνες για τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθούν στην Αθήνα στις 20 Απριλίου 2019.
Ο νεαρός αθλητής ( 17 ετών) του συλλόγου Γεώργιος Μπορτσέλης  στους προκριματικούς της Πυλαίας κατέκτησε την πρώτη θέση στους Παίδες και στην κατηγορία των 89 κιλών σηκώνοντας 85 κιλά στη κίνηση του ζετέ , 90 κιλά στην κίνηση του αρασέ και στο σύνολο 175 κιλά.
Με τις ίδιες επιδόσεις ο αθλητής κατετάγη τρίτος και στους Εφήβους στην κατηγορία των 89 κιλών.
Ο αθλητής  Βαβαλιός Νικόλαος στους προκριματικούς της Αθήνας κέρδισε επίσης την πρόκριση του στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος στην κατηγορία των 89 κιλών, με επίδοση στο σύνολο 242 κιλά κατακτώντας την πρώτη θέση.
Η Διοίκηση του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητή του τμήματος Άρσης Βαρών για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προσπάθεια που κάνουν για μία επιτυχημένη συμμετοχή στους τελικούς των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων με τα ερυθρόλευκα χρώματα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το