Τοπικά

Επιτροπή Πολιτών για την διάσωση της Καραμπατζάκη: Τη Δευτέρα θα είμαστε απέναντι από τις μπουλντόζες

«Μητέρα του αγώνα» χαρακτηρίζουν την αυριανή ημέρα οι πολίτες που αντιδρούν στη διάνοιξη της οδού Καραμπατζάκη και απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση στις 06.30 το πρωϊ.

«Συνεργεία με μπουλντόζες θα είναι στην Καραμπατζάκη για να ολοκληρώσουν την καταστροφή» αναφέρει η Επιτροπή και τονίζει πως οι πολίτες θα βρεθούν απέναντι με τις μπουλντόζες και τα ΜΑΤ.

Αύριο, Κυριακή, η Επιτροπή απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για συγκέντρωση στην πλατεία (Καραμπατζάκη με Λεωφόρο Ειρήνης) στις 5 το απόγευμα. Στο κάλεσμα αναφέρεται “Είστε όλοι και όλες καλεσμένοι στην εκδήλωση-συγκέντρωση για την προστασία του Κραυσίδωνα και της Καραμπατζάκη”

Για την εκδήλωση έχουν προγραμματιστεί πολιτιστικά δρώμενα από τις 7:30 το απόγευμα με θέατρο, μουσική και προβολή ταινιών. Την εκδήλωση διοργανώνουν ανεξάρτητες κινήσεις νέων που δραστηριοποιούνται στον Βόλο σε συνεργασία με την Επιτροπή Δημοτών.

“Την Καραμπατζάκη δεν τη ζουν μόνο οι περίοικοι.  Τη ζει μαζί με τον Κραυσίδωνα όλη η πόλη”  αναφέρει η Επιτροπή στο κάλεσμά της.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το