Τοπικά

Επιτροπή Πολιτών ενάντια στην καύση σκουπιδιών: “Μπέο, λες ψέματα και ταϊζεις τον κόσμο ψευδόχορτο”

Ο δήμαρχος της πόλης του Βόλου για άλλη μια φορά δεν παρουσιάζει το “πότε” κατέθεσε την αγωγή κατά της ΑΓΕΤ, σύμφωνα με τις καταγγελίες της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών. Συνεχώς προκαλείται να δώσει στη δημοσιότητα την αγωγή με την ημερομηνία κατάθεσης και το ποσό που αυτή περιλαμβάνει και σύμφψωνα με τον Α. Μπέο είνι 500 εκατομμύρια ευρώ. Τον Μαϊο του 2018 κάλεσε τιςκάμερες στα δικαστήρια , πέρασε την πόρτα του μεγάρου και όταν μετά από λίγα λεπτά βγήκε έκανε δηλώσεις για κατάθεση αγωγής εναντίον της ΑΓΕΤ, η οποία όμως δεν είχε κατατεθεί. Δηλαδή και σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν ένα σκηνοθετημένο θέατρο γεμάτο ψεύδη. Μετά από αλλεπάλληλες προκλήσεις κατατέθηκε αγωγή έξι μήνες μετά και διεκδικείται το ποσό του 1 εκατομμυρίου ευρώ…

“Τον είδαμε όλοι στις 3 Μαΐου 2018 έξω από τα δικαστήρια Βόλου να δηλώνει ότι “μόλις κατέθεσα αγωγή 500 εκατομμυρίων κατά της ΑΓΕΤ”. Από τότε η Επιτροπή τον εγκαλούσε ότι έλεγε ψέματα στον Βολιώτικο λαό. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από την πίεση των πολιτών, την κατέθεσε το Νοέμβριο του 2018, δηλαδή έξι ολόκληρους μήνες μετά τις δηλώσεις του.
Για να αποδείξει ότι δεν είναι ψεύτης και ότι δεν υποκρίνεται την εναντίωσή του στην ΑΓΕΤ, ας παρουσιάσει το δικόγραφο και την ημερομηνία του.
Κάθε ημερομηνία πέραν της 3ης Μαΐου 2018 αποδεικνύει το τι ψευδόχορτο τρώμε οι Βολιώτες από τον δήμαρχό μας τόσο καιρό. Και φυσικά ότι η πίεση των πολιτών είναι το μόνο όπλο στον αγώνα κατά της αερορύπανσης”, τονίζει η Επιτροπή.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το