Τοπικά

Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα: Υποβαθμίζουν την περιοχή οι παρεμβάσεις του Δήμου

Βολές κατά της Δημοτικής Αρχής εξαπολύουν τα μέλη της Επιτροπής Δημοτών Κραυσίδωνα, υποστηρίζοντας πως οι όποιες παρεμβάσεις οδηγούν στην υποβάθμιση της περιοχής στην οποία ζουν.

Χαρακτηριστικά αναφέρουν: “Η υπόθεση της καταστροφικής για την πόλη παρέμβασης του Δήμου Βόλου στην περιοχή του χειμάρρου Κραυσίδωνα, βρίσκεται στο Ανώτατο δικαστήριο της χώρας μας που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

Η περιοχή για όσους γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται  αποτελεί στοιχείο ιδιαίτερου περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος, με ό,τι θετικό για την ποιότητα ζωής και την βιωσιμότητα όλης της πόλης.

Άρα παρεμβάσεις που ανατρέπουν αυτά τα στοιχεία οδηγούν στην άμεση υποβάθμιση της ζωής όχι μόνο τοπικά αλλά συνολικά των κατοίκων. Αυτό και μόνο το γεγονός ήταν αρκετό για την κλιμάκωση της προσπάθειάς μας μέσω του Ανώτατου δικαστηρίου, στο οποίο έχουμε εκθέσει όλα τα γεγονότα που έχουν συμβεί στην πόλη εδώ και τριάντα χρόνια και αφορούν στον Κραυσίδωνα και τις παρόχθιες οδούς Ζάχου και Καραμπατζάκη.

Αναμένουμε με σεβασμό την απόφασή του. Οι φιέστες μιας ευρύτερης καταστροφής από τη Δημοτική Αρχή Βόλου και παρατρεχάμενων δεν μας αφορούν. Έχουμε στραμμένη την προσοχή μας μόνο στη βιωσιμότητα της πόλης και αγωνιζόμαστε ανιδιοτελώς ως υπεύθυνοι πολίτες για αυτήν και για τον τόπο που ζούσαμε και θα συνεχίσουμε να ζούμε.

Οι ανόητες εκδηλώσεις επίδειξης δύναμης μας αφήνουν παντελώς αδιάφορους. Η απουσία των περίοικων από αυτή τη φιέστα δείχνει τη λανθασμένη απόφαση της Δημοτικής Αρχής και την υπερφίαλη στάση της. Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το