Τοπικά

Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα: Το έργο της Καραμπατζάκη θα κριθεί από το Συμβούλιο της Επικρατείας στις 10 Μαρτίου

Με μια εικόνα απάντησε η Επιτροπή Δημοτών Κραυσίδωνα στις σημερινές δηλώσεις του Αχ. Μπέου για την επικείμενη έναρξη των εργασιών στην οδό Καραμπατζάκη. Η εικόνα είναι προσαρμοσμένη στα δεδομένα της περιοχής του χειμάρρου Κραυσίδωνα και απεικονίζει τους πολίτες να παρατηρούν πάνω στη δοκό τα δρώμενα στην περιοχή, περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τα μέλη της Επιτροπής διαμηνύουν στη δημοτική αρχή ότι η προσπάθεια δεν τελείωσε σήμερα Παρασκευή 24 του Γενάρη. Σύντομα θα υπάρξει η εκδίκαση της υπόθεσης στο Ανώτατο Συμβούλιο της χώρας, που είναι το Συμβούλιο της Επικρατείας, στις 10 Μαρτίου 2020. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν:
“Οι αγώνες για την προστασία του περιβάλλοντος της ποιότητας ζωής και της υγείας, είναι διαρκείς πολύ περισσότερο δε αυτοί εντείνονται όταν από τους απο – φασίζοντες είναι εμφανής η αδυναμία αντίληψης του περιβαλλοντικού συναγερμού που εδώ και χρόνια έχει περιέλθει η πόλη μας και της επιτακτικής πλέον ανάγκης διαφύλαξης και ανάδειξης αυτών των σημαντικών ελεύθερων γραμμικών χώρων, όπως είναι ο χείμαρρος Κραυσίδωνας”!

Σε απάντησή του ο Δήμος Βόλου αναφέρει: 
“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα μέλη της Επιτροπής Δημοτών Κραυσίνδωνα μας ενημέρωσαν ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις για την ανάπλαση της οδού Καραμπατζάκη. Κι αυτό γιατί έτσι θα δουν και την περιοχή να εξωραΐζεται και να αναπτύσσεται και θα διαπιστώσουν ότι η Δημοτική μας Αρχή δεν διαχωρίζει τους δημότες σε πατρικίους και πληβείους και λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος της πόλης και μόνο.

Τους συνιστούμε να παραμείνουν με τεταμένη την προσοχή στο σύνολο της πόλης, που καθημερινά χάρις στα έργα και τις παρεμβάσεις που υλοποιούνται βγαίνει από τη μιζέρια και την κακομοιριά και καθίσταται μια σύγχρονη, λειτουργική, ευρωπαϊκών προδιαγραφών πόλη”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το