Τοπικά

Επιτροπή Αγώνα Πολιτών: Κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ μας επιτέθηκαν με ύβρεις, κλωτσιές και σφαλιάρες

Επίθεση με ύβρεις, κλωτσιές και σφαλιάρες από κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον των πολιτών που διαμαρτυρήθηκαν στη χθεσινή πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου.
Σε ανακοίνωσή της Επιτροπή Αγώνα κάνει λόγο επίσης για απειλές από γυναίκες οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει πως η διαμαρτυρίας της ήταν ειρηνική μόνο με τραγούδι και συνθήματα.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών:

“Φασίστες, χουντικοί, προβοκάτορες, ηλίθιοι, ναρκομανείς, πρεζάκια, τσιράκια του Μπέου, πληρωμένοι, που θα φέρετε τη Χρυσή Αυγή, μια χούντα σας χρειάζεται να σας πλακώσει στο ξύλο, από δω και πέρα να περπατάτε δυο δυο και τρεις τρεις” ήταν μερικές μόνο από τις εκφράσεις με τις οποίες τα κομματικά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκαν στα μέλη της Επιτροπής Αγώνα που διαμαρτυρηθήκαμε κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης με την υφυπουργό Οικονομικών και βουλευτή Μαγνησίας κα. Παπανάτσιου και τον υφυπουργό Εργασίας κ. Πετρόπουλο. Τις ύβρεις συνόδευσαν μερικές κλωτσιές, σφαλιάρες και σπρωξιές, καθώς και απειλές ειδικά από ένθερμες γυναίκες οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ!

Η Επιτροπή Αγώνα διεξήγαγε όλη τη διαμαρτυρία ειρηνικά και μη βίαια, μόνο με τραγούδι και συνθήματα, σε μια προσπάθεια να μεταδώσει το μήνυμα ότι δεν συμμετέχουμε άλλο σε προσχήματα διαλόγου με κανέναν υπουργό, βουλευτή και κυβερνητικό στέλεχος. Φτάνει πια η κοροϊδία! Το κάναμε με τον υφυπουργό Υγείας κ. Ξάνθο, με τον υφυπουργό Ανάπτυξης κ. Πιτσιόρλα, με τη Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος κα. Μπαριτάκη και φυσικά με τον αν. υπουργό Περιβάλλοντος κ. Φάμελλο, από τον οποίο ακόμα περιμένουμε απαντήσεις σε πλήθος ερωτημάτων μας και είναι αυτός που σταματά τον διάλογο πριν καν αρχίσει.

Οι υφυπουργοί και όλα τα κυβερνητικά στελέχη πρέπει να καταλάβουν ότι η τοπική κοινωνία δεν θα επιτρέψει την καύση σκουπιδιών ποτέ και πουθενά στον Βόλο! Αν η σημερινή μας διαμαρτυρία ήταν φασισμός, τι είναι η επιβολή από μέρους τους για πάντα και παντού των δηλητηρίων και της ρύπανσης που επιβάλλουν αυτοί στην πόλη μας, αγνοώντας επιδεικτικά την τοπική κοινωνία που τους είπε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην καύση; αλλά ξέρουν πολύ εύκολα να κάνουν τα ΟΧΙ ΝΑΙ…

Όσο για την κατηγορία ότι ταυτιζόμαστε με τη Δημοτική Αρχή, ας μάθουν ότι το εργοστάσιο κατασκευής SRF που θα δεματοποιεί τα σκουπίδια μας και θα τα στέλνει στην ΑΓΕΤ για καύση (μεγαλόπνοο έργο Μπέου) έχει εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και μάλιστα χωρίς να υπάρξει Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Η συγκεκριμένη απόφαση αναρτήθηκε και στον ηλεκτρονικό πίνακα ανακοινώσεων του Υπουργείου Περιβάλλοντος. Δηλαδή το κυβερνόν κόμμα τους ταυτίστηκε με τα σχέδια του Δημάρχου, έδωσε την έγκριση μέσω της υπηρεσίας του και τώρα … “κάνουν την πάπια”.

Αλέξη κι Αχιλλέα ακούστε το καλά, τα σχέδια για καύση θα μείνουν στα χαρτιά!
Δεν φοβόμαστε, δεν υποχωρούμε! Οι μάσκες έχουν πέσει από καιρό. Όποιος δεν θέλει την καύση, απλά αγωνίζεται να τη σταματήσει!»

Βίντεο που ανήρτησε η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών στο λογαριασμό της στο Facebook

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το