Τοπικά

Επιτροπή Αγώνα: Η βρώμα που σκεπάζει την πόλη δεν μπορεί να κρυφτεί κάτω από τα λαμπιόνια και τις γιορτινές φιέστες

Απαντώντας σε ανακοίνωση του Δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου, μέσω της οποίας κάλεσε τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών να το “βουλώσουν” για το θέμα της αέριας ρύπανσης και να πάψουν να δυσφημούν τον Βόλο, η Επιτροπή επισημαίνει ότι η δυσφήμηση προέρχεται από τη βρώμα που σκεπάζει την πόλη και δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε κάτω από τα λαμπιόνια ούτε πίσω από γιορτινές φιέστες.

Ολόκληρη η απάντηση:

Δεν είναι τυχαίο που σχεδόν ταυτόχρονα Περιφερειάρχης και Δήμαρχος κατηγορούν την Επιτροπή Αγώνα για δυσφήμιση της πόλης του Βόλου. Την ίδια στιγμή που η γνωστή τσιμεντοβιομηχανία απειλεί τους πολίτες με αγωγές για δυσφήμισή της. Ταύτιση απόψεων ή ταύτιση συμφερόντων;
Όσο και να απειλούν, όμως, αλλά και όσο και αν αυτοί μας καλούν να το βουλώσουμε, οι πολίτες – εντός και εκτός Μαγνησίας – γνωρίζουμε καλά ότι η δυσφήμιση προέρχεται από τη βρώμα που σκεπάζει την πόλη και δεν μπορεί να κρυφτεί ούτε κάτω από τα λαμπιόνια ούτε πίσω από γιορτινές φιέστες. Είναι εκεί και μυρίζει ανυποχώρητα σε κατοίκους και τουρίστες, θυμίζοντας πάντα τους υπαίτιους της δυσφήμισης της περιοχής μας. Κι αυτοί θα καταγραφούν για πάντα στη συνείδηση του κόσμου, παρά τη συντονισμένη προσπάθεια για το αντίθετο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το