Αθλητισμός

Με επιθετικό στιλ ο Ολυμπιακός Βόλου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου στη Σαμαρίνα Γρεβενών. Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν σκληρά υπό την επίβλεψη του Μιχάλη Ζιώγα που επιδιώκει να περάσει στο παιχνίδι τους την επιθετική φιλοσοφία που διέπει και τον ίδιο. Μοναδικός απών παραμένει ο Σέττος που σήμερα θα επισκεφτεί τον γιατρό για το πρόβλημα στο πέλμα του. Καμία ανησυχία για τον μικροτραυματισμό του Σκανδάλη.

Κάτω από ιδανικές συνθήκες ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται στη Σαμαρίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν μόνοι σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον, ενώ και το ξενοδοχείο που διαμένουν τους προσφέρει όλες τις απαραίτητες ανέσεις.
Εδώ πρέπει να προσθέσουμε και το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί μέσα στην ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές, που στην πλειοψηφία τους είναι καινούργιοι στον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι έχουν συνειδητοποιήσει ότι ήλθαν σε έναν μεγάλο σύλλογο με απαιτήσεις. Δείχνουν μεγάλη όρεξη στις προπονήσεις και υπακούουν στις εντολές του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και του συνεργάτη του Κώστα Μπράτσου, ενώ το κομμάτι των τερματοφυλάκων έχει αναλάβει ο Μιχάλης Μπίζιος.
Κάθε πρωί το βάρος δίνεται στην φυσική κατάσταση με τους «ερυθρόλευκους» να το ρίχνουν στο τρέξιμο και να… καταπίνουν αρκετά χιλιόμετρα. Μετά το γεύμα και την απαραίτητη ξεκούραση ακολουθεί το απόγευμα μία ακόμη προπόνηση, που είναι και περισσότερο ευχάριστη για τους παίκτες διότι περιλαμβάνει ασκήσεις τεχνικής και τακτικής με μπάλα.
Ο Μιχάλης Ζιώγας ως ποδοσφαιριστής ήταν ένας κατά… συρροή γκολτζής. Γι’ αυτό και ως προπονητής θέλει από την εκάστοτε ομάδα του να έχει επιθετικό στιλ. Ζητεί από τους παίκτες του να πιέζουν ψηλά, να κλέβουν μπάλες και γενικότερα να παίζουν ποδόσφαιρο κυριαρχίας, περιορίζοντας τους αντιπάλους τους σε παθητικό ρόλο.
Φυσικά, το αν θα τα καταφέρει στον Ολυμπιακό θα φανεί στην πράξη. Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγει κάποιο συμπέρασμα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι περισσότεροι παίκτες ήλθαν στην ομάδα το καλοκαίρι. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα δώσουν κάποιο φιλικό ματς κατά το διάστημα παραμονής τους στη Σαμαρίνα, δηλαδή ως την Παρασκευή 11 Αυγούστου.
Τα… αποκαλυπτήριά τους θα γίνουν με την επιστροφή τους στο Βόλο, καθώς το Σάββατο 12 Αυγούστου θα αναμετρηθούν με τον Παγασητικό, ομάδα της Α’ ΕΠΣΘ, όπως έγραψε από χθες η «Θ».
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, χθες δεν υπήρξε κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Στον Ολυμπιακό θέλουν ένα αριστερό μπακ και ένα στόπερ, ενώ για την ώρα θεωρούν ότι δεν χρειάζεται περισσότερη ενίσχυση η επιθετική γραμμή. Οι στόχοι είναι εντοπισμένοι, αλλά δεν πρόκειται να γίνουν βιαστικές κινήσεις.

Στο γιατρό σήμερα ο Σέττος
Τον γιατρό θα επισκεφτεί σήμερα ο Δημήτρης Σέττος. Ο 25χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στο πέλμα και γι’ αυτό είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν έχει ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας. Μάλιστα υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμη και να μην προλάβει να ανέβει στη Σαμαρίνα.
Ο ίδιος αισθάνεται σαν «λιοντάρι στο κλουβί», αφού ανυπομονεί να ξεκινήσει τις προπονήσεις και να καλύψει το χαμένο έδαφος. Φυσικά και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τον περιμένουν μια και πιστεύουν πολύ στην αξία του.
Τέλος, κατά τη διάρκεια προπόνησης τραυματίστηκε ελαφρά ο Χρήστος Σκανδάλης, αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει κάποια ανησυχία σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις.

Τα εισιτήρια διαρκείας
Ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες και οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2017-18. Αναλυτικά:
«Η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει τις τιμές και τις κατηγορίες των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018 κι ευελπιστεί με την ανανεωμένη τιμολογιακή πολιτική να συσπειρώσει όλο το φίλαθλο κόσμο.
Ειδικότερα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας είναι οι εξής:
Εισιτήρια διαρκείας Gold: 250 ευρώ (αφορά τα δερμάτινα καθίσματα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ο κάτοχός του έχει δικαίωμα να παρκάρει το όχημά του στο παρκινγκ του Σταδίου).
Εισιτήρια διαρκείας Silver: 80 ευρώ.
Εισιτήρια διαρκείας γυναικών: 50 ευρώ.
Εισιτήρια διαρκείας νέων: 40 ευρώ (αφορά νέους ηλικίας 13 έως και 18 ετών).
Να σημειωθεί πως η είσοδος των παιδιών έως και 12 ετών θα είναι ελεύθερη, πάντα με την παρουσία του κηδεμόνα τους.
Τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν μόνο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος (όχι για τα πλέι οφ), αλλά και για το Κύπελλο.
Για τα εισιτήρια διαρκείας πραγματοποιούνται προεγγραφές. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο με την ταυτότητά τους, να καταθέτουν το ποσό του εισιτηρίου και να εγγράφονται στις αντίστοιχες λίστες.
Τα γραφεία θα λειτουργούν Δευτέρα και Τετάρτη 09.00-14.00, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 09.00-14.00 και 18.00-21.00 και το Σάββατο 10.00-13.00».

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σάλος στην Κίνα: Πρωταθλητής του σκάκι… αφόδευσε σε μπανιέρα ξενοδοχείου – Αφαιρέθηκε ο τίτλος του

Ο πρωταθλητής του κινέζικου σκακιού, Yan Chenglong, έχασε τον τίτλο του μετά από καταγγελίες για…

27 Δεκεμβρίου 2023

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Καρρά στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας (video)

Στην γενέτειρα του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας γράφτηκε σήμερα ο επίλογος για τον μεγάλο λαϊκό ερμηνευτή Βασίλη…

27 Δεκεμβρίου 2023

Πλημμυροπαθείς: Έως 12 Ιανουαρίου οι αιτήσεις πρώτης αρωγής

Από τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 έχει ανοίξει εκ νέου η πλατφόρμα της πρώτης αρωγής,…

27 Δεκεμβρίου 2023

Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου – Τι αλλάζει

Στα τέλη Ιανουαρίου θα αρχίσει η καταβολή κύριων και επικουρικών συντάξεων μηνός Φεβρουαρίου 2024. Αναλυτικά,…

27 Δεκεμβρίου 2023

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους ο 16χρονος που σκότωσε τον πατέρα του

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους και μόνο με την επίβλεψη επιμελητή, αφέθηκε μετά την απολογία του…

27 Δεκεμβρίου 2023

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις για τον θάνατο του επισμηναγού Επαμεινώνδα Κωστέα

Τριήμερο πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις κήρυξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, τιμώντας την μνήμη…

27 Δεκεμβρίου 2023