Αθλητισμός

Επίθεση στον δημοσιογράφο Χρήστο Κοντό στο στάδιο Καραϊσκάκη

Προπηλακισμούς και απειλές από τέσσερις εύσωμους άνδρες που τον «στρίμωξαν» στις τουαλέτες των δημοσιογραφικών θεωρείων στο στάδιο Καραϊσκάκης κατήγγειλε ο δημοσιογράφος της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, Χρήστος Κοντός.

Με δηλώσεις του στο sdna.gr αποκάλυψε το περιστατικό το οποίο έγινε στο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής ποδοσφαίρου με την Κύπρο. «Είσαι τυχερός που έχουμε εντολή να μη σε χτυπήσουμε» του είπαν μεταξύ άλλων.

«Στη διάρκεια του ημιχρόνου κατέβηκα στην τουαλέτα. Μόλις βγήκα, τέσσερα χτιστά παιδιά, τέσσερις ντουλάπες, γεροδεμένοι, ψηλοί με περικύκλωσαν. Μιλούσα στο τηλέφωνο. Μόλις τελείωσα τη συνομιλία άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν. Κάποια στιγμή ο ένας από αυτούς, ο πιο επιθετικός, άρχισε να με σπρώχνει και να κολλάει το πρόσωπό του στο δικό μου. Τότε τους είπα: «Ωραία μαγκιά, τέσσερις με έναν».

Έπειτα ο συγκεκριμένος ξαναήρθε και μου είπε: «Εγώ θα σε γ@@@ω» και άρχισε να με απωθεί πιο επιθετικά πετώντας τα γυαλιά που φορούσα. Αυτό έγινε για τρία με τέσσερα λεπτά. Κάποια στιγμή ο ένας από αυτούς είπε: «Είσαι τυχερός που έχουμε εντολή να μη σε χτυπήσουμε». Θέλανε να τρομοκρατήσουν. Βρίζανε τον Παναθηναϊκό, τον Αλαφούζο, τον Βασίλη τον Παπαθεοδώρου, την Πράσινη, εμένα. Εγώ δεν αντέδρασα σε όλο αυτό. Τότε κάποια στιγμή ο ένας, ο πιο ψύχραιμος, έδωσε εντολή και μου είπε: «έλα, πήγαινε στη θέση σου» και ανέβηκα στα δημοσιογραφικά. Δεν δημοσιοποίησα το περιστατικό στη μετάδοση γιατί ήθελα να γυρίσω μετά το παιχνίδι στο σπίτι μου.

Ο χώρος είναι ξέφραγο αμπέλι, ενώ υπάρχουν security. Μετά έμαθα για το «πέσιμο» στον Γιώργο Χελάκη. Μάλιστα εκ των υστέρων πληροφορήθηκα, κάτι που δεν γνωρίζω αν είναι όντως αλήθεια, ότι στα δημοσιογραφικά σουλατσάρουν τύποι με ταυτότητες από Μέσα της Νοτίου Αφρικής και από κάποια περίεργα μέρη και τραμπουκίζουν. Τα τελευταία δύο χρόνια, μετά από το περιστατικό που είχα με τον Κώστα Καραπαπά, τα πράγματα στο συγκεκριμένο γήπεδο είχαν ηρεμήσει.

Πέρυσι όταν πήγα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στα παιχνίδια της Εθνικής, όλα ήταν καλά. Ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκα κάτι τέτοιο από τότε. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όμως ήταν η φράση «είσαι τυχερός που έχουμε εντολή να μη σε χτυπήσουμε». Στο τέλος πάντως έφυγα χωρίς κανένα πρόβλημα από το γήπεδο. Η μόνη άμυνα που έχουμε σε αυτή την αθλιότητα είναι η δημοσιοποίηση τέτοιων περιστατικών. Κάθε φορά που υποκύπτεις και σιωπείς, το ξαναβρίσκεις ακόμα πιο βίαιο μπροστά σου», είπε ο Χρήστος Κοντός.

Πηγή www.sentragoal.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το