Ελλάδα

Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Καλλιάνου με εμπρηστικό μηχανισμό

Άγνωστοι τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του πολιτικού γραφείου του Γιάννη Καλλιάνου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα άγνωστοι τοποθέτησαν και πυροδότησαν εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελείτο από μπιτονι με εύφλεκτο υγρό, στην είσοδο πολυκατοικίας, που διαμένει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιανος, στη λεωφόρο Αλίμου στην Αργυρούπολη.

Ως αποτέλεσμα προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο γραφείο και έσπασαν τα τζάμια. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook.

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου:

«Εχθροί της Δημοκρατίας προσπάθησαν να κάψουν απόψε το πολιτικό μου γραφείο. Τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην κυρία είσοδο με αποτέλεσμα να στραβώσουν τα σίδερα της πόρτας και να σπάσουν τα τζάμια. Υλικές ζημιές προκλήθηκαν και σε απόσταση 3 μέτρων από την πόρτα. Το συμβάν έγινε σήμερα περίπου στις 00.50.

Έχουν δώσει καταθέσεις οι γείτονες και εγώ αλλά για κακή τύχη των εχθρών της Δημοκρατίας υπάρχουν πολλές κάμερες στα γύρω μαγαζιά. Οι κάμερες θα μελετηθούν διεξοδικά από τα αρμόδια τμήματα της αστυνομίας με αποτέλεσμα αυτοί που θέλησαν να κάψουν το πολιτικό μου γραφείο να οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη.

Ευχαριστώ θερμά την Ελληνική Αστυνομία και όλα τα αρμόδια τμήματα της διότι αμέσως μετά το συμβάν έσπευσαν στο γραφείο μου ώστε να ξεκινήσει το γρηγορότερο η έρευνα τους.

Στη Δημοκρατία δεν χωράνε τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού»

Πηγή: iefimerida

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το