Αθλητισμός

Επίθεση σε στέλεχος του καταγγέλει ο δήμος Φιλαδέλφειας

Ο δήμος Ν. Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας κατήγγειλε, σήμερα (Τετάρτη), ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Πάνος, δέχτηκε επίθεση από 10 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ. Σε ανακοίνωση του προσάπτει στην Πολιτεία ανοχή και την ΠΑΕ ΑΕΚ συγκάλυψη «του κλίματος βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας το τελευταίο τριήμερο». Και αποφάσισε την αναβολή της συνεδρίασης του ΔΣ.

Η σχετική ανακοίνωση, αναφέρει ότι: «[…] ξυλοκοπήθηκε από 10 φερόμενους ως οπαδούς της ΑΕΚ ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιώργος Πάνος κατά την έξοδό του από το Δημαρχείο. Το γεγονός έρχεται ως φυσική συνέπεια του κλίματος βίας και τρομοκρατίας που έχει επικρατήσει στο κέντρο της πόλης μας το τελευταίο τριήμερο από τους δήθεν ειρηνικούς διαδηλωτές υπό την ανοχή της Πολιτείας, την κάλυψη της ΠΑΕ ΑΕΚ και τη συγκάλυψη αρκετών ΜΜΕ.

Δεδομένης της αδυναμίας προστασίας των αιρετών των οποίων η σωματική ακεραιότητα απειλείται, το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο αναβάλλεται μέχρι να διασφαλιστούν συνθήκες ομαλότητας στην πόλη από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας».

Στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ δήλωναν άγνοια για το περιστατικό. Και παρέπεμπαν στη σχετική τοποθέτηση της «κιτρινόμαυρης» εταιρίας. Η οποία – επίσημα και ανεπίσημα – έχει, επανειλημένα, προτρέψει τους φιλάθλους της ομάδας να διατηρούν τις εκδηλώσεις και συμπεριφορές τους σε κόσμιο πλαίσιο. Την καταγγελία για ξυλοδαρμό του προέδρο στο ΔΣ του δήμου Ν. Φιλαδέλφειας/Χαλκηδόνας διαψεύδουν και παρευρισκόμενοι.

Πηγή: sentragoal.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το