Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η άγνωστη σχέση της φερόμενης ως δράστιδος με το θύμα

Η 35χρονη γυναίκα που προσήχθη ως βασική ύποπτη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα τις τελευταίες εβδομάδες με την επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα, δεν είναι άγνωστη στο θύμα. Ούτε προέκυψε ξαφνικά στη ζωή τής 33χρονης Ιωάννας Π., η οποία έπεσε θύμα της αποτρόπαιας επίθεσης με το βιτριόλι. Η γνωριμία τους κρατάει χρόνια

Η 35χρονη, φερόμενη ως δράστιδα, γεννήθηκε και μεγάλωσε σε ένα μικρό χωριό της Αιτωλοακαρνανίας, πολύ κοντά στο χωριό όπου μετακόμισε η οικογένεια της Ιωάννας όταν εκείνη ήταν μικρή. Οι δύο γυναίκες μεγάλωσαν σε γειτονικά χωριά και κατά πληροφορίες πήγαιναν και στο ίδιο σχολείο στην Αμφιλοχία. Στα 18 τους πέρασαν στο πανεπιστήμιο –στη νομική η 35χρονη και στο οικονομικό η 33χρονη– και έτσι αμφότερες, περίπου την ίδια περίοδο, μετακόμισαν και ξαναβρέθηκαν στην Αθήνα.

Καθώς η προέλευση και η καταγωγή τους ήταν κοινή και, μάλιστα, είχαν και κοινές παρέες στην πρωτεύουσα, οι δρόμοι τους συναντήθηκαν πολλές φορές όλα αυτά τα χρόνια: είτε σε κοινωνικές συγκεντρώσεις σε σπίτια κοινών φίλων, είτε σε βραδινές εξόδους και εκδηλώσεις με συγγενείς ή φίλους που γνώριζαν και οι δύο. Κάτι άλλωστε που προδίδουν και τα κοινά… check in στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χωρίς ποτέ να είναι κολλητές, οι πορείες της ζωής τους από τα χωριά τους μέχρι την Αθήνα ήταν παράλληλες και κατά κάποιο τρόπο συνδεδεμένες, αφού η γνωριμία τους κρατούσε από τα σχολικά χρόνια και διατηρείτο μέχρι πρότινος.

Δυο κορίτσια με όνειρα που άφησαν τα πατρικά τους για να σπουδάσουν, για να εξελιχθούν επαγγελματικά και όχι μόνο, που συναντήθηκαν σε μικρή ηλικία και βρέθηκαν ξανά μεγαλώνοντας μέσω κοινών φίλων και συγγενών. Αλλωστε, συγγενής του θύματος έχει κουμπαριά με την αδερφή της φερόμενης ως δράστιδος. Γι’ αυτό άλλωστε, συχνά πυκνά οι δυο γυναίκες διασκέδαζαν παρέα.

Κι ενώ μέχρι πριν από περίπου ένα χρόνο τίποτα δεν προμήνυε ότι οι σχέσεις τους θα διαταραχθούν προέκυψε ένα τρίτο πρόσωπο. Τότε εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα κι ήρθε η ρήξη, καθώς η 35χρονη θεωρούσε την Ιωάννα ως εμπόδιο στα σχέδια της για να προχωρήσει σοβαρά με τον συγκεκριμένο άνδρα. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες, οι οποίες όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ότι η δράστιδα γενικώς ζήλευε το θύμα…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το